2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 19007 بازدید | 52 پست
عجیبه اگه خوشش نمیومد که برخورد جدی میکرد. اخرالزمون شده

بشدت سرش جیغ میزنه با عصبانیت ک نکن بسه چند بار بگم نکن مادرش میگه خواهرت چیکارش داری مهربون باشید باهم دادش کوچکی هم عصبانی میشه مدام میگه نکن یعنی غوغا میشه اونم گریه زار زار یا قهر میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی میخوای از این خواهرشوهر پرخارش نجات پیدا کنی استین بالا بزن سریعا براش شوهر پیدا کن.

موندم تاالان چجوری تحمل کردی.تازه الانم میگی ممکنه در کودکی گیر کرده باشه.یعنی ادم به این مثبت نگری ندیدم تابحال

حسابی خودت و جدی نشون بده و بفهمون که ناراحت میشی و حساسی  واسه شوهرتم قاطی کن اگر دیدی اوضاع ب ...

امروز گفتم عزیزم ببین این کارت باعث میشه تحریک بشه نکن عشقم چون بدن همسرم سیخ میشد هی میگفت نکن نکن سرش تو گوشی بود داشت پیام میداد ب دوستش سریع خوارش ناراحت شد گفت مگه چیکار میکنم حساس نشو خیلی بشدت وابسطه است قبلن من کنارش میخوابیدم اینم دوست داشت بیاد تو اتاقمون بخوابه کنارمون یا من رو پاش مینشسستم اینم دوست داشت یا شوهرمو بو میکردم اونم دوست داشت انجام بدم شوهرم خیلی کلافه میشد یکبار به صورت جدی دعواشون شد و یه سیلی بهش زد

امروز گفتم عزیزم ببین این کارت باعث میشه تحریک بشه نکن عشقم چون بدن همسرم سیخ میشد هی میگفت نکن نکن ...

ای بابا چه مست بی حیاییه. لجم گرفت جای تو بودم با دندونام تیکه تیکه گوشتای تنشو میکندمو تف میکردم تا تموم بشه. چقدر چندش اوره همچین موجودی

پس حرف دوستان تاحدودی درسته اون دنبال ناکامیشه و قبلا چیزی بوده

بآ پدرش خیلی راحته یا قشنگ رو مامانش میوفته مامانش میگه نفسم داره میگیره از ردم بلند شو نمیشه کلا ماساژ و مالش حس میکنم زیاد دوشت داره یکبار کنار من خوابیده بود مدام دست ب سینه هام میزد میگفتم نکن چیکار میکنی کلا خواب بود چندین بار تکرار کرد که بد خواب شدم بلند شدم رفتم جای دیگه ب شوهرم تعریف کردم گفت این خیلی لوسه خودش رو زیاد میچسپونه نرو سمتش تک دختره و پدرش بشدت لوسش کرده اما سمت دادش وسطی ۳۰ سالش هست جرات نداره بره چون بشدت می‌ترسه ازش  چون اون بیشتر دعواش میکنه و همیشه میگه خیلی کرم داری کو...ن..ت میخاره 

یا ابالفضل😐😐😐😐چ تحملی داری🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

تحمل که لبریز شده الان بهتر شده ولی امروز باز تکرار کرد همسرم مدام دعواش کرد دیدم دوباره باز انجام میده منم براش اومدم اما میخوام یه فکر اساسی کنم چیکار کنم زود شوهر کنه بره خانوادش هم دیگه کلافه شدن خصوصا پدر شوهرم و شوهرم که زیادی وابسته است و گسی میخواد که عین شوهر من باشه مهربون و قد بلند و درشت هیکل حس میکنم دوست داره با همسر من ازدواج کنه باید عین فیلم گیم آفترونز ازدواج خواهر و برادر مجاز بود منوراحت میشدم از دست مادر شوهرم و اینو میداد ب پسرش از بس از این دخترش و پسر بزرگش تعریف میکنه و اون دو تا بچه ها هیچی اسکل یعنی انگار وجود ندارن 

به نظرم قبلا با همسرت کاری میکردن 😐چون حداقل همسرت نباید با حرکات خواهرش اینجوری بشه باید چندششم بش ...

خوب چندشش میشه دیگه میگه نکن نکن اخه بدنش سیخ میشه مثل پوست مرغی که این حرکت رو برا هر کسی انجام بدی موی بدنش سیخ میشه حالت اینکه سردش کنه اما حس میکنم دختره بیشر خوشش میاد چون قشنگ می‌خوابه روی اونجاش بعد هی عین بچه ها سرش میچرخونه بعد شوهرم میگه بلند شو نکن نکن اون برا اینکه حرصش بیشتر در بیاره بیشتر انجام میده 

تحمل که لبریز شده الان بهتر شده ولی امروز باز تکرار کرد همسرم مدام دعواش کرد دیدم دوباره باز انجام م ...

عزیزززم خدا بهت رحم کنه🤦‍♀️چندسالشه خواهرشوهرت؟ مو ب تنم سیخ شد با خوندن این تاپیک 😑چ زمونه بدی شده،تا میتونی ازش دوری کن با همسرت منطقی صحبت کن و بگو ن تنها من هیییچ زنی تحمل نداره،مشاوره ببرش همسرتو قطعا بهتون راهکار میدن،ولی از نظر من دوری کن تا میتونی😶