2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 20247 بازدید | 1131 پست
سلام عزیزم افرین چه اطلاعات خوبی داربد وممنون که وقت می زاری وبه سوال دوستان با حوصله جواب میدی .🙏� ...

سلام به روی ماهت گلم ، ممنون از محبتت 💚😍

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سلام به روی ماهت گلم ، ممنون از محبتت 💚😍

قربونت برم که انرژی مثبتت با این پیامت بهم رسید واتفاقا خیلی هم چسبید ❤️😘

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم که انرژی مثبتت با این پیامت بهم رسید واتفاقا خیلی هم چسبید ❤️😘

الهی شکر ،  از بس خوب و مهربون هستید از بقیه هم انرژی مثبت دریافت میکنید .خدا حفظتون کنه عزیزم الهی همیشه شاد و سلامت و عاقبت بخیر باشید 🤲🌺💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سلام علیکم عدالت شامل همه چیز میشه نه تنها ثروت عدالت در قضاوت ، عدالت در ازدواج ، عدالت کلامی حتی ب ...

طلاها رو میخوایم چیکار؟هر کسی کاری داشته باشه گرونی نباشه کنار هم خوش باشن به طلای اضافی که تقسیم بشه بین همه چه نیازی هست

یار واقعی حضرت ویژگی‌های خاصی دارن که کاملاً با افراد گمراه مثل داعشی‌ها فرق داره. دلشون فقط برای خد ...

مثال بود

هر پیروی فکر میکنه بهترین کار رو داره میکنه و بهتر از اون کاری نیست.مثل یهودیا که خودشون رو برتر میدونن و ما رو تروریست.درسته یاران امام زمان کاملا خاصن و فرق دارن با این ها.اما خود خدا میتونه در هر زمان اراده کنه اینها رو سرجمع کنه .

قربون اسمت امام زمان

ما اگه دم مرگ به خاطر گناهمون نتونستیم ببینیمت لطفا بگو سربازان جان بر کفت بهمون سر بزنن همچون  

شهید سردار دلها حاج قاسم سلیمانی 

شهید خادم ملت دکتر رئیسی

تا آسوده به آسمان عروج کنیم ، 

دوست داشتم از سربازان گم-.نام یا سربازان به نامت بشوم

افسوس که  سربارت هستم.

بله عزیزم امام مهدی عج الله:منم که زمین را از عدالت لبریز می کنم، چنان که از ستم آکنده است.بحار ا ...

عدالت همیشه هم به معنی مساوات نیست ، مگه همه کار مساوی انجام میدن که ثروت مساوی داشته باشن؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

[QUOTE=400617897]بله عزیزم امام مهدی عج الله:منم که زمین را از عدالت لبریز می کنم، چنان که از ستم ...

عدالت یعنی کارگری که چند ساعت کار سخت انجام میده حقوقی برابر با مزد زحمتش بگیره 

تو ایرانه مسلمانه منتظره ظهور هر کی پست بالاتری داشته باشه درامدزیادی داره .اینجا حقوق به عدالت داده نمیشه.

درسته درس خوندن رسیدن به جایی خب این فرد حقوق بالا بگیره با زحمت کم

اما کارگرم حقوق بالا بگیره با زحمت زیاد

داره زحمت میکشه دیگه

حالا نخواسته نشده درس بخونه دلیل نمیشه برده باشه.تفاوت در کار باید سختی و آسونی باشه درس خوندی سختی کار زور نمیکشی اما نخونی باید زحمت بکشی 

چند قرنه همینو میگین😂

خنده تلخی هست... 

ازم زیاد پرسیدن، چرا امام زمان نمیاد؟ هی میگن ظهور نزدیکه، پس کی میاد! 

میدونید دوستان خوبم، ما توی مسئله ظهور یه چیزی داریم به عنوان بدا... 

میدونی یعنی چی؟ یعنی به تاخیر افتادن یا عوض شدن مقدرات الهی

خداوند امر ظهور امام زمان ع را در دعای همگانی ما قرارداده یا فراگیری ظلم و فساد

متأسفانه با غفلت ما از امام زمان غربمون، و دعا نکردن همگانی برای ظهور، این امر بدا رخ داده و هی ظهور ایشان به تاخیر میوفته

امام زمان غریبمون به هر کس که به ملاقات ایشان رفتن، گفتن، به شيعيان بگید برای فرج من دعا کنن، که فرج من فرج اوناست

اه امام زمانم، حلالمون کن که بخاطر دنیا طالبی ما شما بیابان گرد شدی🥺🥺🥺

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد