2777
2789
عنوان

غربال گری اول تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 107 پست
عزیزم شما هم پایین بود ریسک داشتی منم آسپرین میخورم آخه تو نت خوندم اگه پایین باشه احتمال سندروم داو ...

آره برای من تو قلبش اکوژن بود که اونم ریسک سندروم داون رو بالا میبره. سلفری دیگه مطمین هست. خیالت راحت میشه.

منم مثل شما استرس داشتم همش تو نت یا نی نی سایت سرچ میکرد. که اغلب اونایی که تست داده بودن بچه سالم بود. حتی موردایی بود که نتجه غربالگریش برای داون ۱به ده بود . آمینو سنتزداده بود بچه سالم بود

سلام گلم تا اونجایی که من میدونم سونوگرافی خوب باشه آزمایشم خوب میشه چرا باید ریسک داشته باشه؟ نگران ...

عزیزم  خدا از دهنت بشنوه نمیدونم چرا این جوری شده تو رو خدا اگه میشه دعام کن چیزیش نباشه بچه م الهی عاقبت به خیر بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که جواب دادی عزیزم خدا کوچولوت حفظ کنه خیلی نگرانم بیشتر به خاطر اون عدد پاپ که میگن پایین بود ...

اونو من از دکترم پرسیدم گفت مربوط به خونرسانی جفت هست اگه کم باشه بچه صعیف میشه. پسر من ۱۵ روز زودتر به دنیا اومد اما وزنش اندازه بود با اینکه زود به دنیا اومد۳۲۵۰ بود

آره برای من تو قلبش اکوژن بود که اونم ریسک سندروم داون رو بالا میبره. سلفری دیگه مطمین هست. خیالت را ...

گلم خدا بچه ت حفظ کنه ممنون که جوابم دادی به خدا دارم دیونه میشم برام دعا کن 

اونو من از دکترم پرسیدم گفت مربوط به خونرسانی جفت هست اگه کم باشه بچه صعیف میشه. پسر من ۱۵ روز زودتر ...

خدادگاه پسرت ببخشه بهت انشالله دامادش کنی عزیزم یادت نیست برای شما عدد چند بود

عزیزم  خدا از دهنت بشنوه نمیدونم چرا این جوری شده تو رو خدا اگه میشه دعام کن چیزیش نباشه بچه م ...

حتما عزیزم از ته دلم میخوام همه چی خوب پیش بره و بچه نازت سالم بدنیا بیاد، منم گذروندم اون روزارو و خیلی عذاب کشیدم از خدا میخوام برای تو بهترینا باشه💖❤🌸

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
ممنون عزیزم. انشاالله نی نی شنا هم سالمه. ۰.۳۸ بود

ممنون خدا گل پسرت حفظ کنه فقط یه سوال دیگه شرمنده که وقتت میگیرم شما علاوه بر این ریسکتون بالا بود چند بود به خدا خیلی بهم کمک میکنی خدا خودش عوض خیر بهت بده

ممنون خدا گل پسرت حفظ کنه فقط یه سوال دیگه شرمنده که وقتت میگیرم شما علاوه بر این ریسکتون بالا بود چ ...

نه عزیزم. چه حرفیه. خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم. منم ۳۳ سالگی باردار شدن. ریسک سنم ۱به ۶۲۸ بود اما ریسک کلی ۱به ۲۳هزار. برای من بیشتر به خاطر اکوژن تو قلب که اعلب تو بچه های سندروم داون هست و عدد مام  رفتم سلفری