2777
2789
عنوان

بیاید در مورد رسم عروسیامون بگم

1853 بازدید | 108 پست

تو نی نی سایت کم و بیش با رسمهاتون اشنا شدم چقد اختلاف هستتت 😂😑
ما رسممون همه چی با داماده همه چیییییییی کلا عروس فقط یه حلقه میگیره برا داماد اکثرا هم زماني كه داماد انگشتر ميگيره برا عروس پول حلقه رو هم حساب ميكنه
دليلشم اينه كه ميگن ما داریم دخترمونو میدیم منطقی نیس هزینه هم بکنیم وظیفه داماده هزینه ها

یه جلسه میان خواستگاری فقط خانوما عروس و میبینن اگه توافق شد جلسه بعد اقایون میان گفتنی هارومیگن و ازمایش و عقد بلافاصله (دوره نامزدی نداریم به هیچ عنوان و زشت میدونیم)

داماد باید خونه بگیره وسایل بگیره بعد یه مبلغ تعیین میکنن مثل شیربها به عروس میدن معمولا الان رنجش 300-600 میلیونه که عروس باهاش طلا میگیره

یه مبلغ هم میدن برا جهیزیه عروس (لباس و ساک و وسایل ارایشی بهداشتی میگیره)

مراسم عقد و عروسی به عهده داماده و تو عروسیم کلا یه مدل غذا میدن کادوها هم خیلی ناچیزن مثلا خونواده چهار پنج نفره کلا 500 میدن (البته دعوتی ها زیادن به 1000 میرسن الان که گرونی شده عروسی ها کم جمعیت تر شدن مثلا 300 نفر 😂)

این کادوها هم روز عروسی نمیدن بعد عروسی معمولا یک هفته تا ده روز  هرروز از صبح تا شب خونه عروس داماد میرن تبریک میگن و کادوشونو میدن

مراسم بله برون نداریم , زیرلفظی نداریم, مراسم پاگشا هم نداریم معمولا
معمولا گوسفندی که زیر پا عروس سر میبرن روز بعد برا نهار درستش میکنن و فامیلا جمع میشن

و در اخر همه رسم و رسومات و فرهنگ و عقیده قابل احترام هستند. ما عربیم , جنوبیم 🙏❤️

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی داداشی چیزی تو دست و بالت نداری؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خوش به حال اونا که دختر زا هستن پس بین شما 😁

ولی جدای از شوخی

راستش اون دلیلتون که «ما داریم دخترمون رو میدیم»

یه مقدار حرف عجیبیه

چون دخترا ماشالله گرفتنی دادنی نیستن با علقشون شریکشون رو انتخاب می کنن

عروس ما هم بندریِ همینطوری بود مامانش شیربها گرفت 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
بیچاره دامااد

البتهههه یادم رفت
مهریه هم معمولت در رنج 500 هست 99 درصد سکه برا مهریه قبول نمیکنن 99 درصد مردا هم خونه یا ماشین بنام زن نمیزنن حتی اگه خانمشون کمکشون کرده تو پولش

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️