دارم دیوونه میشم در راه خدا بیاید کمکم کنید ریسک سندروم داون برآم بینابینی زده الان ۱۴ هفته و ۶ روزمه آن تی خوب بود ۱.۳ سونو مشکلی نداشتم ولی آزمایش ریسک متوسط داشت ۱ به ۶۷۷ و عدد mom papaهم پایین بود ۳۳. صدم دیروز رفتم سل فری دادم نمیدونم چکار کنم دکترم گفت برو غربال دو یا سل فری به خدا سه روزه شب و روز ندارم هر کی هر چی میدونه بهم بگه به خدا دعاش میکنم در ضمن ۳۸ سالمه
خدا قبول کنه من حتی نمیتونم از سر جام بلند شم از بس نا امید و ناراحتم اصلا انرژی ندارم
وای نه. مطمین باش سالمه. اینهمه استرس نده به خودت اشتباه منو نکن. باعث میشه بجه ناآروم بشه. پسر من انقدر اذیتم کرد همه میگفتن ازبس استرس کشیدی و فکر و خیال کردی.. البته من به خاطر اون اکوژن لعنتی بعد سلفری هم باید اکو قلب جنین میدادم حتی بعد تولدش هم بردیمش اکو
آخه این عدد مام هورمونی هست که جفت تو بدنتون آزاد کرده به نسبت سن بارداری هستش. چون من خودم لقاحم دیر بود. من ۷ هفته رفتم ساک بارداری خالی بود نه کیسه زرده نه قطب جنینی در حالیکه بعضیا ۷ هفته صدای قلب بچه رو میشنون. خوب اینجوری ما در برابر اونا که لقاحشون زودتر بود سطح هورمونامون یکی نیستش