2777
2789
عنوان

غربال گری اول تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 107 پست
نگران نباش عزیزم ان شالله سالمه من غربالگری اولم ریسک۱ به ۳۲۶ بود غربالگری دومم ریسک خورد امینوسنتز ...

ممنون که جواب دادی عزیزم من ریسک ۱ به ۶۷۷ هست علاوه بر اون عدد mompapa هم پایینه۳۳.بیشتر نگران اینم تو رو خدا برام دعا کن اگه ممکنه خیلی استرس دارم

عزیزم  دورت بگردم انشالله هیچ وقت تو زندگیت نا امید و درمونده نشی

دشمنت ناامید. من برای آرامش خودم چله زیارت عاشورا و یاسین برداشتم.چون منم مثل شما همینحوری استرس داشتم تا جواب سلفری بیاد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم. چه حرفیه. خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم. منم ۳۳ سالگی باردار شدن. ریسک سنم ۱به ۶۲۸ بود اما ر ...

ممنون گلم خیلی کمکم کردی خیر ببینی انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده من دیروز سل فری دادم ۱۴ هفته و ۶ روز نمیدونم اگه بیست روز طول بکشه جوابش دیر نشه 

دشمنت ناامید. من برای آرامش خودم چله زیارت عاشورا و یاسین برداشتم.چون منم مثل شما همینحوری استرس داش ...

خدا قبول کنه من حتی نمیتونم از سر جام بلند شم از بس نا امید و ناراحتم اصلا انرژی ندارم

ممنون که جواب دادی عزیزم من ریسک ۱ به ۶۷۷ هست علاوه بر اون عدد mompapa هم پایینه۳۳.بیشتر نگران اینم ...

برات دعا میکنم آن شالله نی نی سالمه سعی کن استرس نداشته باشی من مطمئنم نی نی سالمه

خدا قبول کنه من حتی نمیتونم از سر جام بلند شم از بس نا امید و ناراحتم اصلا انرژی ندارم

وای نه. مطمین باش سالمه. اینهمه استرس نده به خودت اشتباه منو نکن. باعث میشه بجه ناآروم بشه. پسر من انقدر اذیتم کرد همه میگفتن ازبس استرس کشیدی و فکر و خیال کردی.. البته من به خاطر اون اکوژن لعنتی بعد سلفری هم باید اکو قلب جنین میدادم حتی بعد تولدش هم بردیمش اکو

وای نه. مطمین باش سالمه. اینهمه استرس نده به خودت اشتباه منو نکن. باعث میشه بجه ناآروم بشه. پسر من ا ...

به خدا خیلی سعی میکنم ولی نمیتونم خدا براشون نسازه با این آزمایشات که مادر باردار رو بدبخت میکنن منم آدم ضعیفی هستم تحمل ندارم نمیدونم چکار کنم

نمیدونم والا چطور؟

آخه این عدد مام هورمونی هست که جفت تو بدنتون آزاد کرده به نسبت سن بارداری هستش. چون من خودم لقاحم دیر بود. من ۷ هفته رفتم ساک بارداری خالی بود نه کیسه زرده نه قطب جنینی در حالیکه بعضیا ۷ هفته صدای قلب بچه رو میشنون. خوب اینجوری ما در برابر اونا که لقاحشون زودتر بود سطح هورمونامون یکی نیستش

ممنون گلم خیلی کمکم کردی خیر ببینی انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده من دیروز سل فری دادم ۱۴ هفته و ...

قربونت عزیزم. من اگه خدا قبول کنه یه آیت الکرسی با یه تسبیح صلوات برای سلامتی نی نی تون میخونم