رنگین_کمان_مهربون مدیر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1922 عنوان زن داداشم گفت هشتصد گرم طلا داره بیاین بگم | مشاهده متن کامل بحث + 153395 بازدید | 710 پست داشتیم باهم صحبت میکردیم هستین بگم؟ دیروز | 00:19 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 24135 طلا هیچوقت پایین نمیاد چون یه ارز جهانیه و بااین تورم نهایتا هزارتومن میاد پایین و سال دیگه چندمیلیو ... ب طلای ابشده چ شکلی اعتماد میکنید همش طلا باشهاشنا دارید؟ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دختراهوازی۶۷ عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 6549 جدا یک کیلو میخواد؟ خاله ی من یک کیلو داشت به دخترش هدیه داد خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
امگا123 عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 884 واقعا گاهی ب شوهرم میگم من اخر سکته میکنم از دست ای ن زمینه الان اگه داشتم لااقل ی خونه ی خابه ک میت ... حق داری آدم کلی زحمت میکشه بعد....ولی کاریش نمیشه کرد فک کردن بهش فقط عذاب دادن خودتتوکل ب خدا .خداروچی دیدی یهومیبینی خیبی بکشه زمین بالا
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 28419 عاخه زمین مسکونی نیست خبر مرگ من ی تیکه زمین یجای پرت هستکاش ب حرف شوهرم گوش نداده بودم خیلی دلمگرفت ... چندمتره اگ احتمال مسکونی شدنش هست نگه دار اگ کشاورزیه توش ی ویلا کوچک و باغ کوچک دربیار
asal252525 عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 3006 چه بد بفروشه و مهاجرت کنه.....صد سال دلم نمیخاد واسه همچین کاری برا دخترم طلا پس انداز کنمفک کن داره ... خب عزیزم چه اشکالی داره پاره تنت با زحمت شما به آرزوهاش برسه؟ تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40
دنیا٧۵ عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 7770 عاخه زمین مسکونی نیست خبر مرگ من ی تیکه زمین یجای پرت هستکاش ب حرف شوهرم گوش نداده بودم خیلی دلمگرفت ... عزیزم بهش فکر نکن یه روزی همون زمین اطرافش اونقد شلوغ بشه که بگی چه کار خوبی کردیم خریدیمشمهم اینه داریش
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1327 چندمتره اگ احتمال مسکونی شدنش هست نگه دار اگ کشاورزیه توش ی ویلا کوچک و باغ کوچک دربیار باغ هست عاخه ب چ دردم میخوره چی بگم خاهر ک دلم خونه خیلی خسته و افسرده هستم
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1327 عزیزم بهش فکر نکن یه روزی همون زمین اطرافش اونقد شلوغ بشه که بگی چه کار خوبی کردیم خریدیمشمهم اینه د ... چون الان مستاجرم ناراحتم حیف طلاهایی ک ذره ذره توی مجردیم جمع کرده بودمخدا لعنت کنه مادرشوهرمو ک گفت نیاید باغ من شوهرمم رفت باغ خزید از ناراحتی و دل شکستگیش
امگا123 عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 884 دیوار کلاهبرداری زیاده بابد جوانب رعایت کنیمن هر وقت خاستمبا طرف هماهنگ کردم طلا وفاکتور اورده بردم طلافروشی اوکی داده طلافروش طلاروهمونجا گرو گذاشتم رفتیمبانک پولو زدمطلارو گرفتم خودمم تو دیوار طلاهمفروختم ب همین شکلولی خب راس میگید باید احتیاط،کرد
دنیا٧۵ عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 7770 باغ هست عاخه ب چ دردم میخوره چی بگم خاهر ک دلم خونه خیلی خسته و افسرده هستم خب باغچه اش کنیداما لوکس وقشنگالان پولدارای شهر نشین خیلی طرفدار باغچه های قشنگ اطراف شهرنبا قیمت خوب بفروشید خونه بخرید
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 24135 من پونصدگرم داشتم. فروختم ماشین گرفتیم، یه خونه با کلی وامو قرص و بدهی. نگه داشته بودم الان میتونست ... ماشین داری بابا خوبه کمن ی ۳۵ گرم دارم میگم بفروشم ماشین بگیرمبعد بابام میگه ن بذا چن سال بعد بفروشاخه طلا میگیریم ک ی کاری باش کنیم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 28419 باغ هست عاخه ب چ دردم میخوره چی بگم خاهر ک دلم خونه خیلی خسته و افسرده هستم مهم اینک از الان کم کم دوباره طلا بخر اونم بزار واس تفریح باغ ک خ خوبه هرهفته برو روحیه ات خوب میشه
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1327 مهم اینک از الان کم کم دوباره طلا بخر اونم بزار واس تفریح باغ ک خ خوبه هرهفته برو روحیه ات خوب میشه عاخه هیچی داخلش نیست خونه و اینا بعدم خیلی دوره
امگا123 عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 884 چرا هستم میدونم شوهر من بدجور حساب کتاب بلده پس بپرس میگتی ک چجور بلدن کلی اجرت جدا.مالیات جدابگیرن قشنگ اکثرا ۱۰درصد تا۱۵درصدمیگیرن
جلوهنما عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 28697 چون الان مستاجرم ناراحتم حیف طلاهایی ک ذره ذره توی مجردیم جمع کرده بودمخدا لعنت کنه مادرشوهرمو ک گفت ... هیچ وقت طلا ارزش باغ و زمین رو نداره