2777
2789
عنوان

غربال گری اول تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 107 پست
به جان خودم الان به یادتون بودم گفتم غذای بچه رو بدم برم ببینم جواب آزمایش اومده یا نه‌. خدارو هزار ...

ممنون گلم خیر ببینی انشالله انشالله هر چی از خدادمیخای بهت بده جنسیتش پسره عزیزم

ممنون گلم خیر ببینی انشالله انشالله هر چی از خدادمیخای بهت بده جنسیتش پسره عزیزم

قربونت عزیزم.

به سلامتی. انشالله که فرزند سالم و صالحی براتون باشه. زیر سایه پدرومادر و امام زمان بزرگ بشه انشاالله.

دیگه استرسو بریز دور  و استراحت کن که چند ماه دیگه شب بیداریا و شیطننا شرووع میشه. مخصوصا که پسر هست و کلا شیطنت و شلوغکاریش چند برابر دختر. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم. به سلامتی. انشالله که فرزند سالم و صالحی براتون باشه. زیر سایه پدرومادر و امام زمان ب ...

ممنون خواهر خوبم خدا گل پسر شما رو هم عاقبت به خیر کنه بازم ازت ممنونم خیلی بهم کمک کردی