2777
2789
عنوان

غربال گری اول تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که سالم سالم هست. منم سلفری دادم و برای عدد مام هم تا هفته۳۶ روزی یه دونه آسپرین خوردم

عزیزم شما هم پایین بود ریسک داشتی منم آسپرین میخورم آخه تو نت خوندم اگه پایین باشه احتمال سندروم داون میره بالا خیلی پریشونم

منم ٣٧ سالمه سلفرى به من گفتن دو هفته ديگه آمادست پنج روز ديگه به گوشيم پيامك شد در ضمن چون موقع آزمايش اول فاكتور سن رو لحاظ مى كنن اكثرا تو اين سن يكم عدد ريسكا اينطور نشون ميده اگه سلفري ان شاء الله هيچ مشكلى نداشت نميخواد غربارگرى دوم رو انجام بدى هجده هفته برو سونو آنومالى

شكر خدا كه در پناه حسينيم💚عالم امنتر از اين پناه ندارد

سلام گلم تا اونجایی که من میدونم سونوگرافی خوب باشه آزمایشم خوب میشه چرا باید ریسک داشته باشه؟ نگران نباش احتمال زیاد خطاس و سالمه

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
منم ٣٧ سالمه سلفرى به من گفتن دو هفته ديگه آمادست پنج روز ديگه به گوشيم پيامك شد در ضمن چون موقع آزم ...

ممنون که جواب دادی عزیزم خدا کوچولوت حفظ کنه خیلی نگرانم بیشتر به خاطر اون عدد پاپ که میگن پایین بودنش خوب نیست