2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عروسیم با بابام رقصیدم خودم خیلی دوس داشتم...

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

دستگاه حباب که موقعه رقص عروس داماد کلی حباب میزد و دیگه اون دود مسخره نبود که خفمون کنه

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

عروسی یکی از فامیلا که بسیار هم باکلاس بودن هیچ برنامه ی شخصی تو عروسی نداشتن، کلا عروس دوماد با مهمونا وسط بودن میرقصیدن خیلی طبیعی به همه هم خوش گذشت، چیه اخه جدیدا مد شده هزار تا برنامه و نمایش مصنوعی دارن مردمم فقط تماشاچی هستن و خمیازه میکشن

کلیپ فرمالیته توش عروس و دامادم حرف میزدن و از همدیگه تشکر میکردن خیلی قشنگ بود و همون موقع تیکه های اون شبم رو فیلم اضاف کردن

فشفشه موقع بریدن کیک 

سفره عقدم داشتن خیلی حسابی و بزرگ 

برای حسرت یک زندگی معمولی...🖤

دوستای عروس موقع ورودی ایستادن 

هرکدوم یه شاخه گل بهش دادن 

بعدم خواهرش اومد  با یه روبان گل رو بست اون شد گلش

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

عروس رو برادرش بزرگ کرده بود،توی عروسی سند خونه که ارثش بود رو به عنوان کادو بهش داد 

خوب یا بد بودنش بکنار ولی برا اولین بار تو عروسی همچین چیزی دیدم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دستگاه حباب که موقعه رقص عروس داماد کلی حباب میزد و دیگه اون دود مسخره نبود که خفمون کنه

دود بده

ولی یخ خشک خوبه

عین ابر میشه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

حباب بده 

تا بزنن بچه ها میان وسط