2777
2789
عنوان

انفولانزا و واکسن انفولانزا

175 بازدید | 15 پست

بچه ها    بچه ی من شش سالشه و فقط چند روز اول مهر رفت پیش دبستانی و مریض شد حالا نمیدونم سدما خوردگی بود یا انفولانزا با تب و گلو درد شروع شد ازیترو مایسین دادمش و بعد که تموم شد ازیترو دوباره دکتر براش ۲۰ تا اموکسی کلاو نوشت   چون قرص رو میتونه بخوره    حالا نمیدونم واکسن انفولانزا بزنم براش اصلا گیر میاد یا نه    چون کلا سه روز از اول مهر رفته پیش دبستانی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بچه هاتون چند سالشونه ؟ قبل پاییز میزنید براشون ؟ و اینکه باید هر سال بزنیم ؟

دومیو رو از ۳ سالگی دارم میزنم فقط ی سال بخاطر تحریم گیرم نیومد. اولی رو نمی دم همش مریض بود. از وقتی دارم جفتشونو میزنم دیگه راحت شدم یا اصلا مریض نمیشن یا خیلی سبک میگیرن

دومیو رو از ۳ سالگی دارم میزنم فقط ی سال بخاطر تحریم گیرم نیومد. اولی رو نمی دم همش مریض بود. از وقت ...

خدا رو شکر که دیگه مریض نمیشن   ببخشید زیاد سوال پرسیوم قبل از پاییز زدید براشون ؟ 

گلین باره رو درباره اش خوندم خیلی ترسیدم میگن واکسنها جیوه دارن و ...

این حرفها چیه. پس واکسن‌های نوزادی رو هم نزنیم. اگه این واکسنها نبود که الان نصف بچه ها از کزاز و دیفتری میمردن و نصف دیگشونم بخاطر فلج اطفال معلول میشدن

این حرفها چیه. پس واکسن‌های نوزادی رو هم نزنیم. اگه این واکسنها نبود که الان نصف بچه ها از کزاز و دی ...

راستش فقط درباره واکسن انفولانزا هست این عارصه   یعنی من اینطور شنیدم   پس نیست یعنی میگی چنین چیزی 🙈