2777
2789
عنوان

چطوری با همسرتون آشنا شدین👀🖐🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 4304 بازدید | 136 پست
اها فکر کردم فقط مال من اینجوریه بخدا جوری اذیتم کرد اینبار خودم گفتمش نیا طرفم اخه هی میگه شرایطم ...

شک نکن امیدی هست خودش نمی تونه پشت پا بزن به چندین سال باهم بودن 

من وقتی برای بار اول رفت فکرشم نمی کردم برگرده ، بعد جالب با من کات کرد برای فراموش کردنم رفته بود با یکی دوست شوه بود شانسم دختر فهمیده ای بوده، خودش تعریف می کرد می گفت رفتیم بیرون نشسته بودیم یهو دلم گرفتم رفتم تو خودم ناخوداگاه اشک از چشام اومد وقتی دلیل پرسید بهش گفتم ناراحت نشی اما دلم عجیب حال هوای فلانی رو کرده هر کار می کنم یادم نمی ره دختره بهش گفته خوب زنگش بزن غرورتم بزار کنار یا جوابتو می ده یا نمی ده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشی گلم ممنونم اذیت فقط دور بودن اذیت میکرد وگرنه ۱۴سال خاطره خوش داشتیم واااای نمیدونی چقد ...

چه خوب انشاالله همیشه خوشبخت باشید

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
گفتم اما فایده نداره وای خدا دلتنگشم اصلا چجوری دلش میاد رابطه ۶ساله رو خراب کنه؟ به نظرت امیدی ه ...

بنظرم ک هست فقط چون ادم لجبازیه دیر برمیگرده ولی برمیگرده 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
شهر جم چطوره خوبه؟فکنم عسلویه باشه  سخت نیست دوری؟

شهر جم کوچیک امکانات خاصی نداره گرمم هست 

خود بوشهرم امکانات نداره به اون صورت اما نکته مثبتش دریا خوبش و هوای خوبش از الان تا فروردین

دور بودن که خیلی سخته

😎الان هم هست ؟؟؟

متوجه نشدم؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)