2777
2789
عنوان

چطوری با همسرتون آشنا شدین👀🖐🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 4304 بازدید | 136 پست
امکانات ینی چی نداره،؟

نگاه منطقه ۳ کشوری 

نه جای تفریحی درستی نه حمل و نقل عمومی درستی نه پاساژای درست درمونی 

فقط تا دلت بخواد لوازم برقی اصل با قیمت عالی داره با خوراکیای خارجی خخخخخخ وگرنه هیچی نداره می خوای یک خرید لباس کنی پدرت در میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه منطقه ۳ کشوری  نه جای تفریحی درستی نه حمل و نقل عمومی درستی نه پاساژای درست درمونی  ...

بوشهر هم همینجوریه؟

کلا همه شهرای جنوب اینجوریه؟الان چند ساله اونجا زندگی میکنی؟

من طرفای زنجانم اینجا ولی خوبه سخته از اینجا برم اونجا؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
پس شوهرت خوبه😂😂 ما که شوهر خاله هامون هم فامیلای خوبی ندارن 

بله خدا روشکر 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
ای بابا🗿😐 داری فانتزیِ منو زندگی می‌کنی خوشحال باش😂💚 چی شد ک قبول کردی؟ چندسالتون بود؟ ببخشین ...

من ۱۸ ساله بودم ایشون ۲۶

شاید برگردم عقب این کارو نکنم

از یه سری لحاظ ها متفاوتیم باهم

ولی در کل شخصیت اجتماعی ، اخلاق و چهرشون ب دلم نشست

پرچم این انقلاب را به دست مهدی فاطمه خواهیم رساند ⁦❤️⁩
بوشهر هم همینجوریه؟ کلا همه شهرای جنوب اینجوریه؟الان چند ساله اونجا زندگی میکنی؟ من طرفای زنجانم ا ...

اره عزیزم بوشهرم همینه

اصلا شهرهای بالا با پایین قابل قیاس نیست

قشنگ ظلم در حق شهرای جنوبی

شما فکر کن تمام نفت و گاز مال جنوب عسلویه خدای پتروشیمی و گاز اما خوب  در امدش می ره سمت کلانشهرا و شهرا بالا خودشونم هیچی

اره عزیزم بوشهرم همینه اصلا شهرهای بالا با پایین قابل قیاس نیست قشنگ ظلم در حق شهرای جنوبی شما فک ...

چه بد پس زندگی سخت میشه 

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
خواهر برادر از یک پدر و مادرن متفاوتن دیگه چه برسه به دو شخص جدا

درسته

ولی خب سر یه موضوعاتی اختلاف داریم ک برای من بسیار بارزش و محترم اند

اما ایشون نه

پرچم این انقلاب را به دست مهدی فاطمه خواهیم رساند ⁦❤️⁩
بيخيال ان شاالله خوشبخت باشي

فدات مرسی عزیزم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.