2777
2789
عنوان

چطوری با همسرتون آشنا شدین👀🖐🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 4304 بازدید | 136 پست
الان جنوب داری زندگی میکنی؟ چقدر اشنایی ها زیادن

اره عزیزم بوشهر زندگی می کنم ، از سال چهارم آشنایی برای راضی کردن خانوادش تلاش کرد نتیجه نداد ، که دیگه مجبور شدم بیام بوشهر واسه ارشد انگار دیگه ترسیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحثتون نمیشد؟ کات میکردین؟ تا چند روز؟ عزیزم بگو خواهشا چون من الان ۶ ۷ ساله با کسی ام اما کاتیم ...

اییی جاااانم چرا بابا بحثمون میشد قهرمیکردیم ولی ۳روز بیشتر طول نمیکشید البته من خودم حرف نمیزدم 

اره بابا برمیگرده خیالت راحت من خودم تا ۳روز حرف نمیزدم ک یکم دور باشیم و زبونم چیزبد در نیاد حالا مال شمام گذاشته اروم بشه بعد میاد

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
چطوری تو عروسی ینی شماره داد؟

نه من بابرادرزاده کوچکترش همکلاسی بودم

اون اول منو دیده بود بعد ازبرادرزاده اش پرسیده بود درباره من و از همونجا اشناییمون شروع شد

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اییی جاااانم چرا بابا بحثمون میشد قهرمیکردیم ولی ۳روز بیشتر طول نمیکشید البته من خودم حرف نمیزدم&nbs ...

اره قبلا یه ماه رفت و برگشت

اما اینبار دعوا اساسی کردیم

گفتم دیگه نمیخوام طرفم بیای

وای نگرانم هیچوقت نیاد😭

ديگ ب دختر نگاه ميكنن ميارن ديگ حتما معرفي كردني نبودن

نه دختر خاله هام خوبن  اون زمانم یکیشون عقد بود یکی نامزد داشت

دردشون این بود که چرا قبلا کسی رو معرفی نمیکردی حالا افتادی تو کار خیر وچرا کلا واسه ما از این کارا کرده دردشون این بود

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
راست می‌گفت واقعا هم هیچی نشدم 😐😂

ای بابا🗿😐

داری فانتزیِ منو زندگی می‌کنی خوشحال باش😂💚

چی شد ک قبول کردی؟ چندسالتون بود؟

ببخشین فضولیم گل کرد😑

این روزا ک به بدترین حالت میگذره اسمش زندگیه...
اره قبلا یه ماه رفت و برگشت اما اینبار دعوا اساسی کردیم گفتم دیگه نمیخوام طرفم بیای وای نگرانم هی ...

خب شما زنگ بزن بهش ب این فک نکن کوچیک میشی زنگ بزن اونم خوشحال میشه زنگ بزن بخاطره من این ی بار زنگ بزن ببین اگه اون ازخوشحالی قش نکرد من اسممو عوض میکنم همین الان زنگ بزن

تا دلت بخواد طولانی ترینش بعد از ۶ سال دوستی خودش قهر کرد بعد ۴ ماهم برگشت یک سال و نیم اخرم دیوونه ...

اها فکر کردم فقط مال من اینجوریه

بخدا جوری اذیتم کرد اینبار خودم گفتمش نیا طرفم

اخه هی میگه شرایطم بهم ریخته نمیتونم بیام جلو

منم گفتمش همه چیو ساده میگیریم باز نخواست

دعا کن برگرده اینبار به قصد ازدواج

امیدی هست به نظرت؟😭

خب شما زنگ بزن بهش ب این فک نکن کوچیک میشی زنگ بزن اونم خوشحال میشه زنگ بزن بخاطره من این ی بار زنگ ...

اخه خیلی اینکارو کردم خیلی خودمو کوچیک کردم

اون به شدت کینه ای و مغروره

هروقت خودم رفتم ناز کرد اشتی نکرد بعده ۴روز التماس بزور اشتی میکنه

تا خودش نخواد نمیشه

باید بزارم خودش بیاد

حس بهتری ام دارم

اره عزیزم بوشهر زندگی می کنم ، از سال چهارم آشنایی برای راضی کردن خانوادش تلاش کرد نتیجه نداد ، که د ...

شهر جم چطوره خوبه؟فکنم عسلویه باشه 

سخت نیست دوری؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
اخه خیلی اینکارو کردم خیلی خودمو کوچیک کردم اون به شدت کینه ای و مغروره هروقت خودم رفتم ناز کرد اش ...

پس اگه اینطوره بزار خودش برگرده وایسا برمیگرده بگو انقد لج نکنه 

اها فکر کردم فقط مال من اینجوریه بخدا جوری اذیتم کرد اینبار خودم گفتمش نیا طرفم اخه هی میگه شرایطم ...

اره هست دوباره میاد ازدواج کنید 

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈