2777
2789
عنوان

لطفا یکم کمکم کنید؟

77 بازدید | 8 پست

دوستان من یکساله زایمان کردم..اوایل زایمان خیلی با همسرم بحث داشتیم..اینم بگم ۶ سال ازدواح کردیم و قبل زایمانم هیچ مشکلی نبود..تا ۵ ماه بعد زایمان که این بحثا شدت گرفت و همسرم با دوستاش بیرون میموند و مست میومد خونه..الان نزدیک ۷ ماهه درگیر مستی اون بودم..هیج وقت بیرون نمیبرد منو و شبها جامون جداس از هم...خودمو سعی کردم جمع و جور کنم...بعد ۱۲ سال کار بیرون الان خونه نشینم فعلا بعد بچه...ولی گاهی شبها حالم خیلی بد میشه‌‌‌‌....به نظرتون با جلسات مشاوره حالم بهتر میشه اقدام کنم برم؟؟

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

قطعا با جلسات مشاوره حل میشه. یه مشاور حاذق پیدا کن که تو ذوقتون نخوره پشیمون بشید.. حتما یه مشکلی هست چون از قبل زندگیتون خوب بوده

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

الان به شوهرم میگم جمعه ها دوساعت بزار بچرو پیش مادرت بیرون بریم مثل قدیم یا تو خونه راحت تنها باشیم...اونم گفت نمیزاری که بچرو ببرم...گفتم چرا جمعه به جمعه که میبری بچه رو خونه ی مادرت..کلا که خواهرم میگه سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی..بیرون برو مشاوره برو...زیاد متکی همسر نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا درست موقعی که بچه به دنیامیاد یه جای دلشون میگه این دیگه به خاطر بچه هم باشه کوتاه میادباهمه چی ...

دقیقا همین فکرارو میکنه..یه موقعهایی اصلا نمیره پیش دوستاش..مثل دیشب و امشب...یا یکبار ۴۰ روز نرفت...ولی حال من بازم بد بود...احتمالا افسردگی بعد زایمان گرفتم...دلم شبهای پاییز میگیره..قبلا میرفتم سرکار الان نمیرم...اصلا با شوهرم تنها نیستم..احساس میکنم به من اصلا فکر نمیکنه...نزدیکی درست درمونی هم نداره باهام...گفتم برو دکتر خودتو درمون کن

دقیقا همین فکرارو میکنه..یه موقعهایی اصلا نمیره پیش دوستاش..مثل دیشب و امشب...یا یکبار ۴۰ روز نرفت.. ...

چقد بده که زندگی خیلیامون مثل همه ولی تومشاوروبرو حتمامردی که رفیق باز باشه وازنوع مستش بایدبراش مشاوره ی خوووب بگیری

لایک نکن مرسی
این با یکی ریخته رو هم سرش جای دیگه گرمه

نه بابا یا سرکاره یا مسته...اهل این داستاتها نیس🤣🤣🤣

یا هم خونه 

چقد بده که زندگی خیلیامون مثل همه ولی تومشاوروبرو حتمامردی که رفیق باز باشه وازنوع مستش بایدبراش مشا ...

باید وقت بگیرم برم مشاوره واسه حال خودم..