2777
2789
عنوان

تهدید به پخش کردن عکسای خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 9006 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بگه مگرنه دردسر میفته منم تواین وضعیت بودم مجردیم از پدرمم ب شدت میترسیدم اخرسر دیگ مجبورشدم بگ ...

دوران جهالت😂

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است

لعنت و تف به صورت هر بی همه چیزی که تهدید میکنه حالا هر تهدیدی... 

خجالتم نمیکشن خوبه سر ناموص خودشون بیاد؟ 

دوستت فقط با مطرح کردنش میتونه اروم بگیره منم مشتبه همچین چیزی رو داشتم با اینکه از گفتنش به مادرم خیلی میترسیدم ولی خیلی اروم شدم. تا وقتی نگفته بودم هیچ شبی خوابم نمیبرد وقتی گفتم تازه تونستم بخوابم چون میدونستم الان حمایت خانوادم رو دارم

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

واقعا؟؟؟

ارع

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟

اگر ماجرا هک هیت ترسی نیست ولی انگار چیز دیگه ای هست

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚