2777
2789
عنوان

تهدید به پخش کردن عکسای خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 9006 بازدید | 178 پست

ب نظرم دوستت خودش عکسشو داده ب پسره وگرنه خیلی راحت میتونس بره ب خونوادش بگه ک هکش کردن چرا بترسه ؟؟؟؟ وقتی خودش عکسو داده باشه باید بترسع بازم این ی احتمال بود نمیخام قضاوت کنمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی عکس کاملا لخت به چه دردی میخوره که آدم نگه داره؟! کی همچین عکسی از خودش میگیره که بدتر نگهشم داره؟! اشتباه اول از دوستتونه اما میتونه شکایت کنه اگه قضیه واقعا هک بوده باشه ولی باید پیه همه چی رو به تنش بماله

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

اصلا نمیخواد به خانوادش بگه خودش بره فتا شکایت کنه خشتک مرده رو میکشن رو سرش هیچکسم نمیفهمه، دیگه دوره تهدید با عکس و این چرت و پرتا گذشته 

کاربری نمیدونم چندم 😏 مامانِ یه هاپوی خوشگل 💕 تو زمینه ارایشی و زیبایی اگر سوالی داری میتونی ازم بپرسی 💖
اگر ماجرا هک هیت ترسی نیست ولی انگار چیز دیگه ای هست

دقیقا

خیلی سانسور شده گفت

عکس لخت تو گوشی مشکوکه واقعا 

ما چرا نداریم همچین عکسایی

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟

بدون در جریان گذاشتن خانواده میتونه شکایت کنه اونجا مشاور دارن بدون آبروریزی و هر چی میتونه از شر این آدم راحت شه

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

عکس کامل لخت 😐 هک نکرده برا  پسره فرستاده، کی  لخت میشه از خودش عکس میگیره تو گالری گوشیش نگه میداره!!!؟  بره پلیس فتا شکایت کنه پدر یارو  رو درمیارن

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤