2777
2789
عنوان

تهدید به پخش کردن عکسای خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 9006 بازدید | 178 پست
دقیقن ما هم حس میکنیم تهش همینه

نزدیک یه ساله شکایت حتی یه احضاریه هم برا طرف نفرستادن

با ابرو خانوادگیمون داره بازی میکنه طرف

خدا لعنت کنه این ادما رو

برای سلامتی نی نی تو دلی م صلوات میفرستی؟🤩❤♥️
اخه میدونی چیه ما هیچ اطلاعاتی جز اسم نداریم  ن شماریی ن جیزی

فتا خودش همشو در میاره ایدی یا شماره روبدید من شوهرم از یکی شکایت کرد تا ادر‌شو در اوردن طرف تا احظاریه رفت براش دیگه مزاحم نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش عکسها رو داده قشنگ معلومه وگرنه دیوونه است از خودش عکس لختی بگیره نگه داره الانم ترسیده الکی می ...

فرض کنیم شاید خودشه و روش نشده بگه

اصل قضیه اون بی ناموسیه که داره اذیتش میکنع

حتی اگه اعتماد کرده و عکس فرستاده حقش این نیست اینجوری مورد آزار و اذیت قرار بگیره 

به پلیس فتا شکایت کنه به هیچ وجه با اون هکر وارد رابطه نشه حتی نخواد خواهش و اینا بکنه یا تهدید فقط فتا 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

اخه میدونی چیه ما هیچ اطلاعاتی جز اسم نداریم  ن شماریی ن جیزی

دوستت گوشی رو بده به پلیس فتا اونا خودشون میدونن چکار کنن .

دوستت باید بره دفتر خدمات قضایی شکایت مبنی بر تهدید  و هک گوشی انجام بده متهم را ناشناس معرفی کنه و دلیل و مدرک رو پیام های گوشی بنویسه ( البته اگر پیام ها موجود باشن .)

همچنین دوستت می تونه به کلی به این آقا اهمیت نده و  بی تفاوت باشه و جواب پیام هاشو نده  تا بیخیال بشه اون گاهی پسرا از ترسو بودن دخترا  اینجور تهدیدهارو میکنن

این نیز بگذرد .....
مرسی واقن ب طرز عجیبی سرم اروم تر شد از اینهمه قضاوت❤️

عزیزم فک کنم تلگرام اصلا قابل هک نیست وگرنه پاول دورف اول طرفو می‌کشت بعد خودشو😂😂

اول اینکه به پلیس فتا مراجعه کنید 

بهتر بود با خانواده یا یه بزرگتر درمیون می‌ذاشت

برید توی تنظیمات تلگرام به تمام نشست های فعال پایان بدید بعدش دو مرحله ای هم فعال کنید یا کلا دیلیت اکانت کنه

عزیزم تلگرام قابل هک نیست وگرنه پاول دورف اول طرفو می‌کشت بعد خودشو😂😂 اول اینکه به پلیس فتا مراجع ...

واقنی نمیشه تل رو هک کرد؟ 

قشنگه بعد شـَب تیـــره روشنی صُـــبح 🖤⚜️🌜                 یه شادمهری اصیل 🌜🕊
پسره باعث قتل یک نفر شده.دختره تازه لیسانسش رو گرفته بود،گناه داشت واقعا

آره بدکاری کرده

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر