2777
2789
عنوان

دخترم افتاد فرنوم لبش پاره شده

2973 بازدید | 42 پست

سلام، امشب دختر یک ساله م افتاد زمین و دهنش خون اومد من اول فکر کردم زبونش یا لبش پاره شده اما دیدم فرنوم لب بالاشه، کسی تجربه ای داره لطفا بگید دارم سکته میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت لب بالایی اش هست یا پایینی لطفا ی عکس بده تجربه دارم ولی آشنای ما لب بالا کلا جدا شده بود مجبور شد بخیه بزنه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

اها متوجه شدم لب بالاش اگه میشه عکس پارگی رو بده

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
منظورت لب بالایی اش هست یا پایینی لطفا ی عکس بده تجربه دارم ولی آشنای ما لب بالا کلا جدا شده بود مجب ...

الان خوابه نمیتونم و اینکه چون ترسیده و صد در صد درد داره نمیتونم حتی نگاه کنم، بله لب بالا یه غشای نازک هست که به لثه متصله،اون

آشنای ما رفت دکتر گوش حلق بینی دختر بود ۳ ساله بخاطر ترس شدید نمیشد بی حسی کنه بیهوشش کردن خداروشکر الان جاش نمونده 

سلام عزیزم 

پسر منم فرنوم لبش پاره شد منم انقد استرس داشتم تاپیکم زدم حتی میتونی بری بخونی 

ببین کاریش نداشته باش اصلا 

دست بهش نزن نکش بالا لبشو نگاه کنی همین 

چیزایی که مثلا بدی دستش گاز بزنه مثل سیب اینا نده همین 

خودش خوب میشه مثلا ده روز اینا دست نزن بهش بعد ده روز یکم بده بالا لبشو خواب بودنی نگاه من ببین چطوره

اوووووف دردم گرفت فک کنم خودش جوش بخوره اسی  بازم ببر نشون دکتر بده ببین چی میگه

بردم، والا دکتره نگاه کرد گفت اره پاره شده یکم اما مشکلی پیش نمیاد , فردا میبرمش پیش دکتر خودش