2777
2789
وقتی میگفتن از شدت ناراحتی قلبم درد میکنه تصوری نداشتم ،ولی الان دارم درد وخفه شدن رو میفهمم جوری بغ ...

خدا تنهات نمیزاره هواتو داره فقط بهش دردت و بگو و اعتماد کن که اون میتونه قلبت و اروم کنه فقط ناامید نشو ازش

میفهمتت مشکلت خانوادگی یا شخصی؟

من که به هیچی اعتقاد ندارم کلا

من تو کل دوران زندگیم قدرت اول زندگیم خدا بود یعنی چه غمم چه خوشحالیم با خدا حرف زدم ولی اینکه اینجوری دست رد به سینه ام بزنه باورش برام سخته میگم خدایا تو نه بخیلی نه نعوذبالله ناتوان،احساس میکنم از پرتگاه افتادم چون خیلی روش حساب میکردم خیلی بیشتر از خیلی،...

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا تنهات نمیزاره هواتو داره فقط بهش دردت و بگو و اعتماد کن که اون میتونه قلبت و اروم کنه فقط ناامید ...

ساعتها به دیوار زل میزنم بدون اینکه متوجه گذر زمان بشم به خودم میام میبینم چندساعته زل زدم وهیچی نفهمیدم حتی اشک هم نمیتونم بریزم فقط یه چیزی تو گلوم سنگینی میکنه راه نفس کشیدنمو بسته،یه ارزو یه حسرت .....

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

سر اینکه بچه ات دختره ناراحتی؟

نه اصلا ،قدمش بر چشم ،

میفهمم

معجزه وحاجت روایی فقط تو فیلماس ......اینجور داره بهم ثابت میشه

من تو کل دوران زندگیم قدرت اول زندگیم خدا بود یعنی چه غمم چه خوشحالیم با خدا حرف زدم ولی اینکه اینجو ...

منم و مسئله من فقط برای یک موضوع نیست تمام عمر دستمو نگرفت با تموم تلاش هایی که کردم حتی عادی ترین چیز خا رو هم از دست دادم

نه اصلا ،قدمش بر چشم ،

گفتم اگه سر این ناراحتی بهت بگم که مامانم یه هفته اس یه عمل سخت کرده

من پرستاریش میکنم

میگه اگه تو نبودی من هیشکی رو نداشتم که حواسش انقدر بهم باشه

دختر هم برکته هم نعمت

دلتم نشکنه که بچه ات دختره

خدا خواسته بهت مونس و همدم بده

هواتو داشته که تنها نمونی

پسر میره پی زندگیش

دختره که حواسش به خانوادشه😉

قدمش مبارک باشه😀

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

گفتم اگه سر این ناراحتی بهت بگم که مامانم یه هفته اس یه عمل سخت کردهمن پرستاریش میکنممیگه اگه تو نبو ...

نه عزیز ,همین که لایق مادرشدن دونسته منو شکر،البته که زخم زبونایی هست وحرفایی میشنوه ادم دلش میشکنه وناراحت میشه،

معجزه وحاجت روایی فقط تو فیلماس ......اینجور داره بهم ثابت میشه

منم حاجت سختی داشتم

براش تلاش کردم و دعا

نشد

منم ناامید شدم ولی نمیدونم چیکار کنم

خسته و دلشکسته شدم فعلا

امیدوارم حاجت هممون روا بشه که آروم بشیم

نه عزیز ,همین که لایق مادرشدن دونسته منو شکر،البته که زخم زبونایی هست وحرفایی میشنوه ادم دلش میشکنه ...

اصلا هم دلت نشکنه

اون بچه گناه داره غمتو بهش میدی

فکر کن همه حسودن که خدا تو رو دوست داشته یار بهت داده😉