2777
2789
عنوان

دخترم افتاد فرنوم لبش پاره شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2973 بازدید | 42 پست
خیییییییییبی دهنش پر خون شده بود دست و لباس منم  قطع نمیشد خونش  حتی همون شب که خوابید ی ...

نه خونش زیاد بود اما زود بند اومد من سریع بردمش بیمارستان دکتر شیفت معاینه کرد من فشارم افتاده بود یه لحظه نگاه کردم دیدم یکم پاره شده انگار جدا شده بود نوکش

ان شاللله که مشکلی نداشته باشن از این به بعد  یکی از بستگان ماهم خورده بود زمین لبش شکافته شده ...

ان شالله ایشون بخیه زدن یا خودش جوش خورده

من خودم این و رو لبم دارم تو تاریکی عکس گرفتم خیلی مشخص نیست سمت راست دقت کن اصلا نمیدونم دلیلش چیه نمیدونم ژنتیکی یا بچگی افتادم بخاطر ضربه هست اینجوری شده برای آشناتون؟

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همون موقع بردم بیمارستان مخصوص کودکان گفت باید ببزی جایه که مرکز جراحی پلاستیکه.حتما جراحی میخوا ...

بمنم گفتن فقط دندانپزشک اطفال باید ببینه دو تا بیمارستان رفتم معاینه کردن و گفتن مشکلی نیست اما ببر دندانپزشک بدبختی منم اینه که خوردم به تعطیلات آخر هفته

ان شالله ایشون بخیه زدن یا خودش جوش خورده من خودم این و رو لبم دارم تو تاریکی عکس گرفتم خیلی مشخص ن ...

نه برا اشنامون زیاده اندازه یه نخود مثلا  

برا شما بپرسید ببینید بچگی ضربه نخورده منم لب پایینم داخل لبم افتاده بودم گوشت جدا شده بود یه نقطه کوچچچچیک مونده بود وای بچه بودم ترسیده بودم گریه زاری که اینو جدا نکنید چسبونده بودنش مونده مثل شما یه برجستگی کوچیک منتها از داخل دهان

نه برا اشنامون زیاده اندازه یه نخود مثلا   برا شما بپرسید ببینید بچگی ضربه نخورده منم لب پایین ...

پدر مادر من اینقدر بیخیالن اصلا نفهمیدن اون موقع چ بلاهایی سرم اومده چ برسه اینکه یادشون باشه ب دکتر گفتم گفت احتمالا ضربه چیزی خورده تو بچگی نرفتی دکتر جاش مونده 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

اسی جان دختر منم یک ساله بود اینجوری شد خورد ب میز غرق خون شد خیلی ترسیدیم و دکتر و بیمارستان و درمانگاه و..... بردیم الکی فقط بچه رو اذیت کردن و دست زدن  بهش بیشتر دردش می‌گرفت.... اکر خونش بند اومده عسل بزن عسل خوووب بهترین ترمیم کننده اس...

اسی جان دختر منم یک ساله بود اینجوری شد خورد ب میز غرق خون شد خیلی ترسیدیم و دکتر و بیمارستان و درما ...

اره اره منم احساس میکنم این معاینه ها بیشتر بچم و اذیت کرد و ترسوند، واقعا عسل خوبه؟شما هم اون موقع عسل رو استفاده کردی؟

اره اره منم احساس میکنم این معاینه ها بیشتر بچم و اذیت کرد و ترسوند، واقعا عسل خوبه؟شما هم اون موقع ...

اره دکتر بهم گفت برای هر نوع زخمی و ترمیم اش عسل عالیه.... اون موقع زدم و جوش خورد خداروهزار مرتبه شکر....نگران نباش