2777
2789
عنوان

دختر هشت سالشه التماس میکنه آبجی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 58 پست
منم حدودا مث شماهستم مادرمو از دس دادم میخام اقدام کنم هنوز پیش دکترنرفتم خودم دارومو قطع کردم

وای نکن این کارو. منم خودم داروهامو قطع کردم حالم خیلی بد شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیار حتما

حالا از کجا معلوم دختر بشه بچت😂 منم دخملم خواهر می خواست فهمیدیم نی نی مون پسره 😂

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بیار حتماحالا از کجا معلوم دختر بشه بچت😂 منم دخملم خواهر می خواست فهمیدیم نی نی مون پسره 😂

همینجوری😂 عاشق دخترم اما پسر هم باشه بازم خداروشکر

همینجوری😂 عاشق دخترم اما پسر هم باشه بازم خداروشکر

آره خوبه هر چی باشه سالم باشه نگران نباش میتونی💖

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم بچه هست بعدا ممنون میشه ازتون بخاطر تک فررند بودنش

عزیزم من قبل اقدام دومی از حدود ۲۰ تا تک فرزند بابت وضع زندگیشون پرس و جو کردم

اکثرا خیلی زندگیای قشنگی دارن ما اطرافمون بیشتر تک فرزندن

اینا هم بالا ۱۷ ، ۱۸ سال بودن که رفتم سراغشون

جز یکی همه ناراضی بودن

در ظاهر اوضاع آروم بود ولی وقتی حرفاشونو شنیدم تصمیم گرفتم پسرمو جای اونا نذارم

و الان راضی ام خودم

مشکلات دو یا چند فرزندی رو همه میبینن اما مشکلات تک فرزندارو کسی نمیبینه ، خیلی عمیق و زیاده

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
عزیزم من قبل اقدام دومی از حدود ۲۰ تا تک فرزند بابت وضع زندگیشون پرس و جو کردماکثرا خیلی زندگیای قشن ...

موافقم باهات. خودم خواهر داشتم ولی بنا به شرایطی تنها بودم، خیلی درد داره تنهایی

موافقم باهات. خودم خواهر داشتم ولی بنا به شرایطی تنها بودم، خیلی درد داره تنهایی

حتما با یه دکتر خوب مشورت کن

این همه خانوم که قرص اعصاب مصرف میکنن و بچه میارن

همه ام ما شالله سالم

نگران نباش اگه دکتر تایید کرد به امید خدا اقدام کن

دخترت گناه داره

فکر روزی رو بکن که شما و همسرت پیر شدین ، ان شالله کنار هم خوش بخت باشید و پیر بشین باهم

اونوقت اون گناه نداره?

دوست و آشنا جای خانواده رو نمیگیرن اونم بی هم زبون میمونه

حتما با یه دکتر خوب مشورت کناین همه خانوم که قرص اعصاب مصرف میکنن و بچه میارنهمه ام ما شالله سالمنگر ...

اخه دخترم تنهاست، هیچکس از خانواده من و همسرم ازدواج نکرده و هیچ بچه ای دورش نیست. با دکتر مشورت کردم. گفته تا تیر صبر کن بعد میتونی اقدام کنی. خیلی خیلی خوشحالم و دارم روزشماری میکنم

اخه دخترم تنهاست، هیچکس از خانواده من و همسرم ازدواج نکرده و هیچ بچه ای دورش نیست. با دکتر مشورت کرد ...

خیره ان شا الله

پیگیر باش

پیشاپیش قدمش مبارک🌱