2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم سبک شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 83 پست
بخاطر حرص دادن تو مثل پروانه دور اون میچرخن وگرنه اونو هم دوست ندارن که خواهرشوهرات

ن عزیزم اون جاری بزرگم رو خیلی احترام میکنن ب این یکی هم محل نمیدن..حتی جلو من ب اون جانم جانم میکنن ولی بمن ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجیت هم مشکل پنو داره؟

بلع من خودم مجردم 

ولی دوتا آبجی متاهل دارم اونا هم جاریاشون خیلی سرک میکشن تو زندگی هاشون 

مامانم بنده خدا همیشه میگه دوری و دوستی ازشون دورباشیذ ولی اونا بازم اذیت می کنند 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
صبر کن یه عروسی گیرش بیاد که پشیمون بشه از پسرزاییدن

بخدا مادرشوهرش از دستش خون گریه میکنه اصلا یشب خونه راهش نمیده اونم ارزوشه یشب بمونه خونه پسرش.. اون شوهرش با شوهر من ناتنی هست..بعد مادر شوهر من میاد دوماه میمونه خونه من...همشم مادرشوهرش نفرینش میکنه 

بگو وقت نمیکنم وگرنه دوسدارم زباد ببینمتون😊  نمیدونم حدس میزنم شایدم شما کم حرفی ولی اون جاری ...

ن عزیزم اوشون هم پولداره هم دورو و سر زبون داره ب قول خواهر شوهرم میگن پولداره بدرد میخوره یروز.. منو از روز اول ندیدن..یعنی همین جاریم اجازه ندادن با من خوب باشن.. 

ببین کلا همینه اکثر مردا ها دوست ندارن از خانوادشون چیزی بگی

منم کاملا حالت و درک میکنم جاری عنتر منم همین بود

خداروهززززار مرتبه شکر قطع رابطه شده 

لطفا گزارش بزنید برام
واقعا بعضی جاریا گرگن ..البته یکیش نزدیکه اون خوبه بنده خدا

واقعا هم همینطور هر چی صلاحع عزیزم سعی کن فقط دوری کنی ازشون 😘❤️

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
ن عزیزم اوشون هم پولداره هم دورو و سر زبون داره ب قول خواهر شوهرم میگن پولداره بدرد میخوره یروز.. من ...

پوووف متاسفانه بعضی خونواده اینجورین. گلم جایی که اذیت میشی نرو چون هیچ کسی ارزششو نداره بخاطرش آرامشتو بهم بزنی یا یه قطره اشک بریزی واقعا فک کردی جاری برا پسرش نکیره دخترت رو دستت میمونه؟؟ برا تحصیلات و موفقیت بچت تلاش کن شوهر براش دست و پا میشکنه اصلا جاری و پسرشو آدم حساب نمیکنی که بخاطره حرفش ناراحت بشی

ببین کلا همینه اکثر مردا ها دوست ندارن از خانوادشون چیزی بگی منم کاملا حالت و درک میکنم جاری عنتر م ...

این کلن از حرف و حدیث بدش میاد شوهرم‌.وگرنه چشم از زن داداششو نداره.‌.برن گم شن هرچی آدم عقده ایه

پوووف متاسفانه بعضی خونواده اینجورین. گلم جایی که اذیت میشی نرو چون هیچ کسی ارزششو نداره بخاطرش آرام ...

ن عزیزم من هزار سال تو فکر این نیستم ک دخترمو بدم ب اینا.. از اینکه همش میخوان بگن نیستی بدرد نمیخوره ب چشم نمیای ناراحت میشم فقط ..ولی تنهایی برام خیلی لذت بخشه کاش هیچ وقت نبینمشون

این کلن از حرف و حدیث بدش میاد شوهرم‌.وگرنه چشم از زن داداششو نداره.‌.برن گم شن هرچی آدم عقده ایه

اره بابا کلا پاکش کن از زندگیت

حتی اگر میبینی خواهرشوهراتم  اونجوری هستن کم محلی کن

لطفا گزارش بزنید برام