راستش هیچکسی رو ندارم باهاش دردودل کنم حتی باشوهرم ی کلام میگم دعوامونیشه مامان ندارم خواهرمم نمیبینم اصلا...خانواده شوهرمم همش میخوان ی عروس رو بالا ببرن..امروز ی جاریم ی حرفی زد بدجوری سوختم کلن همشون میخوان جاری بزرگمو بالا ببرن و منو بی اهمیت کنن بگن اهمیت نمیدیم بهت ..منم دلم شکسته چون هیچ وقت کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم دلم نازک شده و ب رفتارا بقیه حساسم انگار منو نمیبینن و اهمیت نمیدن..مثلن این جاریم هی ب اون دوتا میگفت ی دختر بیارین بگیرم برا پسرام از بقیه نمیگیرم..حالا انگار من گفتم بیا دختر منو بگیر خیلی بی چشم و روهه
بگو وقت نمیکنم وگرنه دوسدارم زباد ببینمتون😊 نمیدونم حدس میزنم شایدم شما کم حرفی ولی اون جاری ...
ن عزیزم اوشون هم پولداره هم دورو و سر زبون داره ب قول خواهر شوهرم میگن پولداره بدرد میخوره یروز.. منو از روز اول ندیدن..یعنی همین جاریم اجازه ندادن با من خوب باشن..
ن عزیزم اوشون هم پولداره هم دورو و سر زبون داره ب قول خواهر شوهرم میگن پولداره بدرد میخوره یروز.. من ...
پوووف متاسفانه بعضی خونواده اینجورین. گلم جایی که اذیت میشی نرو چون هیچ کسی ارزششو نداره بخاطرش آرامشتو بهم بزنی یا یه قطره اشک بریزی واقعا فک کردی جاری برا پسرش نکیره دخترت رو دستت میمونه؟؟ برا تحصیلات و موفقیت بچت تلاش کن شوهر براش دست و پا میشکنه اصلا جاری و پسرشو آدم حساب نمیکنی که بخاطره حرفش ناراحت بشی
پوووف متاسفانه بعضی خونواده اینجورین. گلم جایی که اذیت میشی نرو چون هیچ کسی ارزششو نداره بخاطرش آرام ...
ن عزیزم من هزار سال تو فکر این نیستم ک دخترمو بدم ب اینا.. از اینکه همش میخوان بگن نیستی بدرد نمیخوره ب چشم نمیای ناراحت میشم فقط ..ولی تنهایی برام خیلی لذت بخشه کاش هیچ وقت نبینمشون