2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم سبک شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 83 پست
چه بی شخصیتت

دوتا پسر داره انگار فرمانروا شده خودشو از همه برتر میبینه اصلا آدم خجالت میکشه حرفاشو بگه ازبس عقب موندس فکر میکنه من حسرت اونو میخورم در حالی ک بخدا همیشه از ته قلبم برا وجود دخترم از خدا ممنونم 

دوتا پسر داره انگار فرمانروا شده خودشو از همه برتر میبینه اصلا آدم خجالت میکشه حرفاشو بگه ازبس عقب م ...

بابا اینا مریضن نمیگم پسر بده ولی دوتاش خوبن و دوتاش عزیزن 

در کل با این رفتارش حالا شاید پسراش ب انتخاب اون زن نگرفتن بعد چی

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اینا مریضن نمیگم پسر بده ولی دوتاش خوبن و دوتاش عزیزن  در کل با این رفتارش حالا شاید پسرا ...

قبل بارداری هاش خودش رو کشت ک پسر بشن ده کیلو بیس کیلو ارده میخورد میگفت میخوام پسر بیارم چشم بقیه در بیاد ..حالا خودش ۲۴ ساعتی در اختیار مادرشه ولی خانواده شوهر حق ندارن رنگ خونشو ببینن مادرشوهرش همش نفرینش میکنه میگه منو راه نمیده یروز بیام خونه پسرم منم یبار بهش گفتم انشاله دوتا عروس مثل خودت قسمتت بشه

قبل بارداری هاش خودش رو کشت ک پسر بشن ده کیلو بیس کیلو ارده میخورد میگفت میخوام پسر بیارم چشم بقیه د ...

خدایا بمیرمم براش 

منم جاری هام پسر دارن ولی من ندارم ک چی بشه 

اون خیلی مریضه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

خدایا بمیرمم براش  منم جاری هام پسر دارن ولی من ندارم ک چی بشه  اون خیلی مریضه

دوراز جونتون..واقعا من چرا از حرف این آدم ناراحت میشم دلم میسوزه اینقدر بی ارزشه و آدمو ناراحت میکنه

دوراز جونتون..واقعا من چرا از حرف این آدم ناراحت میشم دلم میسوزه اینقدر بی ارزشه و آدمو ناراحت میکنه

دیگع هممون همینیم منم باشم ناراحت میشم 

سعی کن بهش نزدیک نشو زیاد 

منم با جاری هام ارتباط ندارم 

حالا قراره یکیشون از شهرستان بیاد خونمون 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

دیگع هممون همینیم منم باشم ناراحت میشم  سعی کن بهش نزدیک نشو زیاد  منم با جاری هام ارتبا ...

ی جاریم نزدیکمه این خوبه..۴ تا هستیم. امروز رو مبل بودیم اون بدجنسه هی میگفتم کاش دوتا عروس فقط مثل شما دوتا قسمتم بشه..از عمق دل ناراحت شدم..چرا اینجوری فرق میذاره مگه من چمه بخدا از همشون بساز ترم همه هم میگن

ی جاریم نزدیکمه این خوبه..۴ تا هستیم. امروز رو مبل بودیم اون بدجنسه هی میگفتم کاش دوتا عروس فقط مثل ...

بابا این حسودیش بهت میشه دوس داره زجرت بده

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

دردو بلاتبخوره تو سر آدمای بدذات یکی باهاش حرف میزنی سبک میشی مثل الان من یکی هم ی کوه درد رو دلت می ...

قربونت برم مهربونم من درکت میکنم چون میدونم بیشتر جاری ها دوس دارن بچزونن 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

قربونت برم مهربونم من درکت میکنم چون میدونم بیشتر جاری ها دوس دارن بچزونن 

اره واقعا ولی من خودم تو عمرم کسی رو نچزوندم ..دلمم خیلی نازکه همش از مامانشون میگفتن  ک ماروزی دوبار باید زنگ بزنیم تا دلمون اروم بشه واای چقدر  خوبه مادرت نزدیکت باشه نمیگن این مامان نداره شاید دلش بسوزه ..منم اومدنی یساعت برا مامانم گریه کردم فقط بعدم برا بقیه حرفاشون