2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم سبک شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 83 پست
اگه بدونی تو چ خونه ای بزرگ شد ..باباشو از خونه انداختن بیرون بدبخت تنها مرد...اومد خونه شوهر ب همه ...

میگم که مشکل داره و مشکلاتش ریشه توی کودکیش داره گلم برای همین شما رو از خودش بالاتر میدونه و اینجوری میخواد عقده گشایی کنه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
قبل بارداری هاش خودش رو کشت ک پسر بشن ده کیلو بیس کیلو ارده میخورد میگفت میخوام پسر بیارم چشم بقیه د ...

دیدی گفتم یکی از مشکلاتش هم همین بوده به پسراشون بیشتر از دخترا بها می‌دادند برای همین این رفتار رو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی گفتم یکی از مشکلاتش هم همین بوده به پسراشون بیشتر از دخترا بها می‌دادند برای همین این رفتار رو ...

اون ک صد درصد..اصلا فامیلش دختر زاییدن رو ننگ میدونن خودشم گفته ک براما دختر عیبه..همشون هم دوتا دوتا پسر میارن من میگم خدا میبینشون اینجورن دختر نمیده بهشون.. پسراشونم همه تو کار موادو زندونن یا بدرد نمیخورن کسی زن نمیده بهشون ..واقعا دروغ نمیگم باور کن براهمین فکر میکنه خیلی خوش قدمه ک دوتا پسر آورده و من و اون جاریم بد قدمیم مثلن ک دختر اوردیم

بنده خدا خودش رو جنس درجه دو میدونه پس دیگه برای رفتار چنین کسی ناراحت نباش چون برای خودش هم احترام ...

امروز زنگ زدم ب خواهرشوهرم ک دیشب مهمونی داشت..ظاهرن همشون از دست این جاریم شاکی هستن ب روش های مختلف...میگه اون فوق العاده بی فرهنگ و دهاتی هست البته بلانسبت روستایی ها..گفت آخه آدمه ک از حرفاش ناراحت میشی هیچی حسابش نکن

امروز زنگ زدم ب خواهرشوهرم ک دیشب مهمونی داشت..ظاهرن همشون از دست این جاریم شاکی هستن ب روش های مختل ...

واقعاً تا کی میخوای از اون ناراحت بشی خودت رو عشقه

واقعاً تا کی میخوای از اون ناراحت بشی خودت رو عشقه

خخخ آره دیشب واقعا داغون بودم تا ساعت۴ بیدار بودم از حرص ولی امروز خداروشکر  سرحالم بلاخره دنیا هم آدم خوب مثل شما داره هم آدم عوضی