2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم سبک شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 83 پست
شوهرم اصلا درموردشون حرف نمیزنه نهایت سالی یبار بیاد خونم منم سالی یبار میرم ولی مهمونیا حدودن سالی ...

خب تو چرا برات مهمه؟؟ ولشون کن فکر کن غریبه هستن خواهرشوهر و جاریت نیستن نمیشناسیشون .. نمیتونی اونارو مجبور کنی که بهت احترام بزارن ولی خودت میتونی بیمحلی کنی انگار برا توام اونا وجود ندارن و حستون دوطرفس چرا فقط شما بسوزی بزار اونام بسوزن😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقده خود کم بینی داره جاریت و سطح خودش رو پایین تر از شما میدونه برای همین میخواد با این‌ کاراش روان ...

اگه بدونی تو چ خونه ای بزرگ شد ..باباشو از خونه انداختن بیرون بدبخت تنها مرد...اومد خونه شوهر ب همه چی رسید..دکتر پوست میره هزار کار میکنه ..بعد دخترا مارو میکوبه.. بخدا هرکس دختر منو ببینه عاشقش میشه بعد یجوری حرف میزنه انگار هنر کرده دوتا پسر زاییده همش میگه تز دخترا شما نمیرم

کیلو هیچی ولی بلاخره زیاد میبینمش این حجم از بی شعوری برام قابل هضم نیست..فکر کن دختر من دوسالشه هرد ...

اگه رک گفت دختر شماروبرا پسرم نمیگیره قاطع بگو حالا کی خواست دخترشو به شما بده 😏 

اگرم غیرمستقیم میگه با نیشخند بسوزنش

اتفاقا این جاریم همش قهر و دعوا داره باشوهرش همه زندگیشو میدونن ولی تاحالا کوچکترین چیزی راجع ب زندگ ...

همین دیگه عزیزم همش می‌خوان یکاری کنند آدم خودش زندگیش و خراب کنه شما هم زیاد جدیش نگیر بذار هر چقدر میخواد برای خودش کلاس بذاره و حرف بزنه من پسر دارم خدا بزرگه 

شما سرگرم زندگی خودت باش 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
خب تو چرا برات مهمه؟؟ ولشون کن فکر کن غریبه هستن خواهرشوهر و جاریت نیستن نمیشناسیشون .. نمیتونی اونا ...

اره همین کارو گردم ولی باز مقایسه میکنن هر وقت میبینن میگن نمیای نمیری مثل فلانی ..درحالی ک مثل پروانه دورش میچرخن

همین دیگه عزیزم همش می‌خوان یکاری کنند آدم خودش زندگیش و خراب کنه شما هم زیاد جدیش نگیر بذار هر چقدر ...

دقیقا.چون نمیتونن ببینن اندازه خودمون داریم ابرو داریم فقط میخوان آدمو بکوبند.. 

اگه رک گفت دختر شماروبرا پسرم نمیگیره قاطع بگو حالا کی خواست دخترشو به شما بده 😏  اگرم غیرمست ...

کلی میگه همش ب اون جاریم میگه ی دختر بیار بگیرم برا پسرم.. خیلی بی شعوره با این طرز فکر مسخرش

دقیقا.چون نمیتونن ببینن اندازه خودمون داریم ابرو داریم فقط میخوان آدمو بکوبند.. 

همینطوره عزیزم 

منم چون ابجیام مثل شماست درک میکنم چی میگید 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
اره همین کارو گردم ولی باز مقایسه میکنن هر وقت میبینن میگن نمیای نمیری مثل فلانی ..درحالی ک مثل پروا ...

بگو وقت نمیکنم وگرنه دوسدارم زباد ببینمتون😊

نمیدونم حدس میزنم شایدم شما کم حرفی ولی اون جاری توی چشم برو اهل بگو بخند و سرزبون دار برا این همش با اون حرف میزنن و شما فک میکنی نمیخانت؟؟ شاید سوتفاهم شده ها