راستش هیچکسی رو ندارم باهاش دردودل کنم حتی باشوهرم ی کلام میگم دعوامونیشه مامان ندارم خواهرمم نمیبینم اصلا...خانواده شوهرمم همش میخوان ی عروس رو بالا ببرن..امروز ی جاریم ی حرفی زد بدجوری سوختم کلن همشون میخوان جاری بزرگمو بالا ببرن و منو بی اهمیت کنن بگن اهمیت نمیدیم بهت ..منم دلم شکسته چون هیچ وقت کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم دلم نازک شده و ب رفتارا بقیه حساسم انگار منو نمیبینن و اهمیت نمیدن..مثلن این جاریم هی ب اون دوتا میگفت ی دختر بیارین بگیرم برا پسرام از بقیه نمیگیرم..حالا انگار من گفتم بیا دختر منو بگیر خیلی بی چشم و روهه
عقده خود کم بینی داره جاریت و سطح خودش رو پایین تر از شما میدونه برای همین میخواد با این کاراش روان ...
اگه بدونی تو چ خونه ای بزرگ شد ..باباشو از خونه انداختن بیرون بدبخت تنها مرد...اومد خونه شوهر ب همه چی رسید..دکتر پوست میره هزار کار میکنه ..بعد دخترا مارو میکوبه.. بخدا هرکس دختر منو ببینه عاشقش میشه بعد یجوری حرف میزنه انگار هنر کرده دوتا پسر زاییده همش میگه تز دخترا شما نمیرم
اتفاقا این جاریم همش قهر و دعوا داره باشوهرش همه زندگیشو میدونن ولی تاحالا کوچکترین چیزی راجع ب زندگ ...
همین دیگه عزیزم همش میخوان یکاری کنند آدم خودش زندگیش و خراب کنه شما هم زیاد جدیش نگیر بذار هر چقدر میخواد برای خودش کلاس بذاره و حرف بزنه من پسر دارم خدا بزرگه
شما سرگرم زندگی خودت باش
♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه
اره همین کارو گردم ولی باز مقایسه میکنن هر وقت میبینن میگن نمیای نمیری مثل فلانی ..درحالی ک مثل پروا ...
بگو وقت نمیکنم وگرنه دوسدارم زباد ببینمتون😊
نمیدونم حدس میزنم شایدم شما کم حرفی ولی اون جاری توی چشم برو اهل بگو بخند و سرزبون دار برا این همش با اون حرف میزنن و شما فک میکنی نمیخانت؟؟ شاید سوتفاهم شده ها