2777
2789
عنوان

کسی صدتومن شارژ میخواد❓☹️

131 بازدید | 13 پست

من چهارنفرو دعوت کردم به برنامه برای یکی موندم

اگه پنج نفربشه میتونم پولمو برداشت کنم که سیصد تومنه

صدتومنشو برای کسی که الان ثبت نام کنه شارژ میزنم🥲کلا دو دیقه وقت میگیره

بعد برنامش معتبره که اگه نبود خودم ثبت نام نمیکردم هم دوستم پول برداشت کرده و مطمئنه هم خودتون میتونید پنج نفر دعوت کنید و پولشو بگیرین🥲

اگه کسی ثبت نام میکنه بگه بهش کد دعوت بدم

از این برنامهام زیاد دارم که بهضیاش اصلا لازم نیست کسیو دعوت کنید میتونم فقط اسم بگم برید کد دعوتو از گوگل بردارین که فکر نکنید برای خودم دارم تبلیغشونو میکنم😂راستش مخم نمیکشه اصلا برم کد دعوت کپی کنم حتی

این یکیم چون چهارتاشو دعوت کردم یکیش مونده رومخمه هشتاد درصد راهشو رفتم نمیتونم ولش کنم ذهنم درگیرش میشه😐😂🤦🏻

رمزیکس رو دارمداریک داری ؟۵ سوت ورود۱۰ سوت هر دعوتاز بازار یا مایکت نصب کنکد دعوتم829065

من دوستم گفت گرفته با دعوت پنج نفر

شماهم گرفتی؟

داریک معتبره و واقعا میده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گرفتمبله معتبر و کاملا درست

خوبه،نمیدونی رمزینکس تا کی وقت داره؟فقط یکیش موندهههه و کسی نیست دعوتش کنم رفته رومخم☹️😂

باشه عزیزم ثبت نام میکنم کدتو میزنم

میشه توضیح بدید بزای چیه این برنامه

این برنامه صرافیه عزیزم

یه روش تبلیغاتیه

مثلا شاید تبلیغات بدن اکثر ادما جذب نشن

ولی وقتی هدیه ثبت نام یا دعوت بزارن خب خیلیا مثه من ثبت نام میکنن

من چندتااا از این برنامها دارم که یا بانکم یا صرافی یا برای خرید طلان

اگه خواستی اوناروهم بهت میگم چطوریه

ولی اگه میتونی پنج نفر دعوت کنی تو رمزینکس ثبت نام کن فرصتش محدوده عزیزم من خودم برای یکی موندمم

اگه هم نمیتونی دعوت کنی اگه میشه با کد دعوت من ثبت نام کن بعد اگه خواستی یا شارژ میزنم یا کارت به کارت میکنم برات🥲❤️

همشونم معتبرن اگه نبودن خودم روشون این همه وقت نمیزاشتم دو سه ماهیه با این برنامها اشنا شدم حساب نکردم خدایی ولی بالای شش تومن ازشون دراوردم

خیلی زیاد نوشتم دگ حوصلت نمیکشه بخونی😂🤦🏻

اینم کد دعوت رمزینکسمه  اگه خواستی ثبت نام کنی 6900c287ca703

باسلام

اپلیکیشن داریک را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( ۸۳۳۵۳۶ )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۱۰ سوت طلا به ارزش ۱۱۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

خوبه،نمیدونی رمزینکس تا کی وقت داره؟فقط یکیش موندهههه و کسی نیست دعوتش کنم رفته رومخم☹️😂باشه عزیزم ...

من میتونم برات بزنم

صدتومنو کی میدی

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

من میتونم برات بزنمصدتومنو کی میدی

این برای رمزینکسه راستی

من اونو کامل کردم پولشم گرفتم

این یکی جدیده فکر کردم برای اون میگی

حالا فرقیم نمیکنه 

اسمش بیت پینه این یکی سه نفرو دعوت کنی پونصد تومن میده میتونی خودتم دعوت کنی پولشو بگیری

من چون داداشم قبلا توش ثبت نام کرده بود موندم برلی نفر اخرش

این کد دعوتش اینه oxu5wcl08s اسمشم که گفتم بیت پینه ثبت نام کردی وارد احراز هویت پایش شو فقط کدملی و تاریخ تولد میخواد

ثبت نام کردی بگو منم هروقت نشست به حسابم میزنم برات🥲❤️

باسلاماپلیکیشن داریک را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( ۸۳۳۵۳۶ )و در این اپلیکیشن ...

عزیزم اگه بیت پینو نداری پیام بالامو بخون اونم پونصدتومن میده