راستش هیچکسی رو ندارم باهاش دردودل کنم حتی باشوهرم ی کلام میگم دعوامونیشه مامان ندارم خواهرمم نمیبینم اصلا...خانواده شوهرمم همش میخوان ی عروس رو بالا ببرن..امروز ی جاریم ی حرفی زد بدجوری سوختم کلن همشون میخوان جاری بزرگمو بالا ببرن و منو بی اهمیت کنن بگن اهمیت نمیدیم بهت ..منم دلم شکسته چون هیچ وقت کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم دلم نازک شده و ب رفتارا بقیه حساسم انگار منو نمیبینن و اهمیت نمیدن..مثلن این جاریم هی ب اون دوتا میگفت ی دختر بیارین بگیرم برا پسرام از بقیه نمیگیرم..حالا انگار من گفتم بیا دختر منو بگیر خیلی بی چشم و روهه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا نمیبینمشون سالی چند بار فقط تو مهمونیا..ولی خانواده شوهرم خیلی بی محبت خودمم ک کسی رو ندارم
اشکال ندارع عزیزم شما هم همسرتون رو دارید اینقدر تو زندگی سعی نکنید کمبود هارو ببینید قرار نیست همیشه ما همه چی و باهم داشته باشیم به این فکر کنید همسرتون هستند خونه دارید و ی زندگی درسته وجود خانواده خود آدم ی چیز دیگه است اما اینم در نظر بگیرید حالا که نیستند خودتون بیشتر اذیت میشید
♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه
اسی تنها راه حلت اینه به خودت ارزش بدی و افراد سمی رو از ذهنت و زندگیت بندازی دور یعنی قطع ارتباط کنی و کلا حتی توی فکرتم بهشون فکر نکنی که چرا این حرفو زد چرا اون حرفو زدن برا چی اینقد بزرگشون کردی؟؟؟؟ جاری و خواهرشوهر کیلو چنده ولشون کن بگو دوسندارم ببینمشون اصلا برام وجود ندارن.. شوهرتم اعتراض کرد بگو در موردشون با من حرف نزن 🏃🏿♀️
کیلو هیچی ولی بلاخره زیاد میبینمش این حجم از بی شعوری برام قابل هضم نیست..فکر کن دختر من دوسالشه هردو تا پسر اونو می ارزه بعد هی پیش همه میکه دختر اینا رو من نمیگیرم برا پسرام
کلا تو بعضی خونه ها همینطور هستند همیشه یکی و میخوان بالا ببرند شما توجه نکن اصلا شما چرا زن ...
اتفاقا این جاریم همش قهر و دعوا داره باشوهرش همه زندگیشو میدونن ولی تاحالا کوچکترین چیزی راجع ب زندگی من نفهمیدن خداروشکر از نظر مالی هم کمتر نیستیم بااینکه شوهرا اونا زرنگ ترن و بزرگتر...براهمین زورشون میاد بدی منو تاحالا ندیدن