2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم سبک شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیبینمشون سالی چند بار فقط تو مهمونیا..ولی خانواده شوهرم خیلی بی محبت خودمم ک کسی رو ندارم

اشکال ندارع عزیزم شما هم همسرتون رو دارید اینقدر تو زندگی سعی نکنید کمبود هارو ببینید قرار نیست همیشه ما همه چی و باهم داشته باشیم به این فکر کنید همسرتون هستند خونه دارید و ی زندگی درسته وجود خانواده خود آدم ی چیز دیگه است اما اینم در نظر بگیرید حالا که نیستند خودتون بیشتر اذیت میشید 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
اشکال ندارع عزیزم شما هم همسرتون رو دارید اینقدر تو زندگی سعی نکنید کمبود هارو ببینید قرار نیست همیش ...

درست میگی شما..منم هروقت خودم باشم حالم خوبه ولی هر وقت اینا رو میبینم حالم خراب میشه از بس هی میخوان اون عروسو بالا ببرن و مهم کنن و بهت بی اهمیت کنن

درست میگی شما..منم هروقت خودم باشم حالم خوبه ولی هر وقت اینا رو میبینم حالم خراب میشه از بس هی میخوا ...

کلا تو بعضی خونه ها همینطور هستند همیشه یکی و می‌خوان بالا ببرند شما توجه نکن اصلا 

شما چرا زندگیتو زهر کنی اونا هم می بینند زندگیتون خوبه و احتمالا مشکلی ندارید یکاری می کند آدم به زور تو زندگیش مشکل ایجاد بشه 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

اسی تنها راه حلت اینه به خودت ارزش بدی و افراد سمی رو از ذهنت و زندگیت بندازی دور یعنی قطع ارتباط کنی و کلا حتی توی فکرتم بهشون فکر نکنی که چرا این حرفو زد چرا اون حرفو زدن برا چی اینقد بزرگشون کردی؟؟؟؟ جاری و خواهرشوهر کیلو چنده ولشون کن بگو دوسندارم ببینمشون اصلا برام وجود ندارن.. شوهرتم اعتراض کرد بگو در موردشون با من حرف نزن ⁦🏃🏿‍♀️

جاری کیلویی چنده که بخاطر حرفاش بخوای ناراحت بشی

کیلو هیچی ولی بلاخره زیاد میبینمش این حجم از بی شعوری برام قابل هضم نیست..فکر کن دختر من دوسالشه هردو تا پسر اونو می ارزه بعد هی پیش همه میکه دختر اینا رو من نمیگیرم برا پسرام

اسی تنها راه حلت اینه به خودت ارزش بدی و افراد سمی رو از ذهنت و زندگیت بندازی دور یعنی قطع ارتباط کن ...

شوهرم اصلا درموردشون حرف نمیزنه نهایت سالی یبار بیاد خونم منم سالی یبار میرم ولی مهمونیا حدودن سالی هف هشت بار میبینمشون همین مدتم حالمو خراب میکنن..خواهرشوهرامو زیادتر میبینم اینام هوامو ندارن همش اون عروس رو مهم میکنن

کلا تو بعضی خونه ها همینطور هستند همیشه یکی و می‌خوان بالا ببرند شما توجه نکن اصلا  شما چرا زن ...

اتفاقا این جاریم همش قهر و دعوا داره باشوهرش همه زندگیشو میدونن ولی تاحالا کوچکترین چیزی راجع ب زندگی من نفهمیدن خداروشکر از نظر مالی هم کمتر نیستیم بااینکه شوهرا اونا زرنگ ترن و بزرگتر...براهمین زورشون میاد بدی منو تاحالا ندیدن