دیروز روز هشتم انتقال یدونه جنین بلاستم بود ساعت سه ظهر بی بی گذاشتم و یه خط افتاد اونم کم رنگ منفی بود و من ناراحت ترینم
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
سلام عزیزم، بی بی چک رو خیلی زود زدی، اگه میتونی صبر کن تا روز ١۴، اگر نه هم روز ١٢ برو آزمایش بده، توکل برخدا ان شاالله که مثبت میشی، بی بی مثبت و منفی کاذب زیاد داره مخصوصا برای ما که دارو استفاده میکنیم
گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😞نمیدونم چ حکمتیه واس ماهای ک از بچه بیزاریم ( با سنجیدن همه شرایط بد زندگیمون)را ب راه ب راحتی حامله میشیم واس شماهایی ک چشم انتظارین با بهترین شرایط زندگی ولی حسرتشو دارین از ته قلبم برات دعا کردم ب زودی بچه دار شی عزیزم اغوشت با بچت گرم شه❤️
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
اگر خط کنترل هم کمرنگ بوده احتمالا بیبی چک خراب بوده...خط کنترل باید پررنگ بیفته
آره خط کنترل کم رنگ بود ولی بعد از شش هفت ساعت پررنگ تر شد تقریبن
آره منم سپردم بخودش ولی نمیدونم چرا اینقدر امیدوار بودم ده سال چشم انتظاری سخته من ده سال منتظر معجز ...
مطمعن باش بهت میده خوابشم دیدی.ولی حتمادلیل نمیشه چون خواب دیدی همین حالابهت بده شایدیکم دیرو زود داشته باشه شایدازنظرشماده سال باشه که منتظری ولی خدااینجوری حساب نمیکنه یه دفعه کافیه بخوادبدون ای وی اف هم اراده کنه بهت میده
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
خدا شاهده من روز ده انتقال بی بی چک زدم منفی بود از بس کفر گفتم و عصبانی بودم خجالت زده از همسرم ...
جنینت بلاست بود؟منم خیلی گریه کردم ته دلم گفتم خدایا منکه ناشکری نکردم من راضیم به رضات ولی یه بچه چی از توکم میکنه باعث نسو اعتقادم ضعیف بشه اونقدر ناامیدم که خونه مامانم استراحت مژلق بودم زنگیدم همسرم بیاد سراغم برم شهرمون سر زندگیم ببین مطمئنی منفی شد بعد مثبت شدی؟علامت چیزی داشتی؟من هیچ علامتی ندارم هیچی بخدا هیچی