2777
2789
عنوان

بی بی چک گذاشتمو من غمگین ترینم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 64 پست
ده سال

سلام عزیزم، بی بی چک رو خیلی زود زدی،  اگه میتونی صبر کن تا روز ١۴،  اگر نه هم روز ١٢ برو آزمایش بده، توکل برخدا ان شاالله که مثبت میشی،  بی بی مثبت و منفی کاذب زیاد داره مخصوصا برای ما که دارو استفاده میکنیم

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 

خدا شاهده من روز ده انتقال بی بی چک زدم منفی بود

از بس کفر گفتم و عصبانی بودم خجالت زده از همسرم

کلا زدم ب بی خیالی

روز 14نمیخواستم آزمایش بدم به اصرار همسرم دادم و وقتی جوابو دیدم کل بدنم میلرزید از هیجان و مثبت بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دخترت صلوات فرستادم انشاا... هزارساله بشه. ببین جنینم بلاست بود و اینجا خوندم همه روز پنج و شش ...

عزیزم اینجا خیلی چیزا می‌نويسن چرا به اینجا استناد میکنی. خیلی زود بی بی زدی حداقل روز یازده میزدی. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

😞نمیدونم چ حکمتیه واس ماهای ک از بچه بیزاریم ( با سنجیدن همه شرایط بد زندگیمون)را ب راه ب راحتی حامله میشیم واس شماهایی ک چشم انتظارین با بهترین شرایط زندگی ولی حسرتشو دارین از ته قلبم برات دعا کردم ب زودی بچه دار شی عزیزم اغوشت با بچت گرم شه❤️

زود زدی ک😐

جنینم بلاست بودا همه روز پنج و شش مثبت میشدن 

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

برای دخترت صلوات فرستادم انشاا... هزارساله بشه. ببین جنینم بلاست بود و اینجا خوندم همه روز پنج و شش ...

مرسی عزیزم

ببین علائم هیچکس شبیه هم نیست من تا روز ازمایش بی بی نزدم

دوستم بی بی زد روز ۱۳منفی شد روز ۱۴ازمایشش مثبت شد فقط امیدوار باش و مقایسه نکن 

من هیچ علائمی نداشتم

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃
اگر خط کنترل هم کمرنگ بوده احتمالا بیبی چک خراب بوده...خط کنترل باید پررنگ بیفته 

آره خط کنترل کم رنگ بود ولی بعد از شش هفت ساعت پررنگ تر شد تقریبن

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

آره منم سپردم بخودش ولی نمیدونم چرا اینقدر امیدوار بودم ده سال چشم انتظاری سخته من ده سال منتظر معجز ...

مطمعن باش بهت میده خوابشم دیدی.ولی حتمادلیل نمیشه چون خواب دیدی همین حالابهت بده شایدیکم دیرو زود داشته باشه شایدازنظرشماده سال باشه که منتظری ولی خدااینجوری حساب نمیکنه یه دفعه کافیه بخوادبدون ای وی اف هم اراده کنه بهت میده 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
خدا شاهده من روز ده انتقال بی بی چک زدم منفی بود از بس کفر گفتم و عصبانی بودم خجالت زده از همسرم ...

جنینت بلاست بود؟منم خیلی گریه کردم ته دلم گفتم خدایا منکه ناشکری نکردم من راضیم به رضات ولی یه بچه چی از تو‌کم میکنه باعث نسو اعتقادم ضعیف بشه اونقدر ناامیدم که خونه مامانم استراحت مژلق بودم زنگیدم همسرم بیاد سراغم برم شهرمون سر زندگیم ببین مطمئنی منفی شد بعد مثبت شدی؟علامت چیزی داشتی؟من هیچ علامتی ندارم هیچی بخدا هیچی

آره منم سپردم بخودش ولی نمیدونم چرا اینقدر امیدوار بودم ده سال چشم انتظاری سخته من ده سال منتظر معجز ...

شاید زود زدی عزیزم چند سالت ؟

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
😞نمیدونم چ حکمتیه واس ماهای ک از بچه بیزاریم ( با سنجیدن همه شرایط بد زندگیمون)را ب راه ب راحتی حام ...

حکمتش اینه که هیچ کس از چیزی که هست راضی نیست همه دنبال چیزی هستن که ندارن و نمیشن و قدر داشته هاشونو نمیدونن