2777
2789
عنوان

بی بی چک گذاشتمو من غمگین ترینم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 64 پست
😞نمیدونم چ حکمتیه واس ماهای ک از بچه بیزاریم ( با سنجیدن همه شرایط بد زندگیمون)را ب راه ب راحتی حام ...

قوربون خدا برم که سر از کاراش در نمیاریم بخدا منم همیشه همینو میگم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

شک‌ نکن حامله ای  فقط زود زدی

خداداز دهنت بشنوه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیمز مشکلت چیه ؟چرا یدونه جیننی تشکیل شد  ؟فولیکول بالغ نداری یا فولیکولات  پوچه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
شاید زود زدی عزیزم چند سالت ؟

۳۷

مرسی عزیزم ببین علائم هیچکس شبیه هم نیست من تا روز ازمایش بی بی نزدم دوستم بی بی زد روز ۱۳منفی شد ...

عزیزم من روز ١٢ بتام ١ بوده،  روز ١۴ دیگه آزمایش ندادم، بی بی چک شاید کاذب باشه ولی من که جنینم بلاست بود باید تو آزمایش حداقل بالاتر از یک نشون میداد، درست میگم؟ و اینکه میگن بتا بعد دو روز باید دو برابر بشه،  بتای من روز ١٢ یک بوده یعنی کلا انتقالم منفی شد دیگه؟!

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
عزیمز مشکلت چیه ؟چرا یدونه جیننی تشکیل شد  ؟فولیکول بالغ نداری یا فولیکولات  پوچه

من اسپرم همسرم صفر بود بیوپسی کردن گرفتن خودمم دکترم گف مشکل نداری ۹تا تخمک گرفتن ولی بعدن گف کیفیتشون خوب نبوده

عزیزم من روز ١٢ بتام ١ بوده،  روز ١۴ دیگه آزمایش ندادم، بی بی چک شاید کاذب باشه ولی من که جنینم ...

متاسفانه اره

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃
عزیزم من روز ١٢ بتام ١ بوده،  روز ١۴ دیگه آزمایش ندادم، بی بی چک شاید کاذب باشه ولی من که جنینم ...

آره دیگه درسته منفی شدی؟

آره دیگه درسته منفی شدی؟

آره عزیزم، امروز روز ١۴ م انتقالم هست ولی چون بتام روز ١٢ یک بود دیگه خودم داروهامو قطع کردمو و امروزم آزمایش ندادم

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
آره عزیزم، امروز روز ١۴ م انتقالم هست ولی چون بتام روز ١٢ یک بود دیگه خودم داروهامو قطع کردمو و امرو ...

قبلش بی بی نزدی؟چرا روز ۱۲آزمایش دادی مگه نمیگن روز ۱۴

قبلش بی بی نزدی؟چرا روز ۱۲آزمایش دادی مگه نمیگن روز ۱۴

نه من کلا زیاد به بی بی چک اعتقادی ندارم،  اگر بتا بخواد نشون بده روز ١٢ هم نشون میده،  من یکی از دوستام روز ١١ آزمایش داد بتاشبالا بود،  جنینم هم بلاست بود،  محض رضای خدا عددش رو ٢ نموند با اینهمه دارو و آمپول و شیاف، یک بود بتام

نه من کلا زیاد به بی بی چک اعتقادی ندارم،  اگر بتا بخواد نشون بده روز ١٢ هم نشون میده،  من ...

بازم جنین داری؟

۴ تا تو یه نی 

خب پس نگران چی هستی دختر بازم انتقال میدی و ایندفعه ختمن مثبته من چی بگم که کلن همین یدونه جنینو داشتم و اگر منفی بشم پرونده آی وی افمو برا همیشه میبندم