2777
2789
عنوان

ایا من لوسم🥴

303 بازدید | 29 پست

دوران پریودی می تونید کاری کنید؟ درس کار و...  من دوروز قبل و یه هفته دوازده ساعت می خوابم 🤕بعدم هم همش خستمه حوصله ندارم کلافم راهکاری هم نداره همه راه ها رو امتحان کردم و به زور خودمو مجبور می کنم کاری کنم جون ندارم خرابکاری می شه و بعدشم عصبی می شم حالا مامانم می گه تو لوسی فردا پس فردا مسؤلیت زندگیت زیاد می شه و نمی شه هیچ کاری نکنی تو این روزا

من دو سه روزی افتادم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا لوس کجا بود 

منم مثل تو

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

والاازوقتی یادمه اون دوران برام فرقی با روزای عادی نداشته بااینکه دل دردوکمردردشدیدمیگیرم الان شوهرم نمی‌ذاره کاری کنم وگرنه خودم بیخیالم

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

منم همینم البته بعضی وقتا می میرم زنده می شم🤕

منم تقریبا همینطور، سخته واقعا، بیشتر افسردگیش فشار میاره

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
چند روز قبلش از نظر روحی ناراحتم خیلی :/ ولی خب کارامو انجام میدمروز پریود چند ساعت اول درد خیلی شدی ...

تو که خوبی من یه هفته قبل انگار کتک خوردم و زیاد می خوابم دو روز اول هم همه ی علائم دارم 🤦🏻‍♀️