2777
2789
عنوان

لیزر موهای صورت

150 بازدید | 23 پست

میخام برم لیزر ولی میترسم اخه میگن برای موهای کرکی و نازک و نرم برعکس جواب میده موهای صورتم نازک و نرمن یعنی اگع خیلی دقت نکنی دیده نمیشه اصلا 

بجاش میگن لیزر الکترولیز برای موهای نازک جوابه 

گیج شدم چیکار کنم 😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست من رفت الان عین ی مرد ریش داره صورتش وحشتناکه اینکارو نکنی.دوباره الان داره میره ی جا دیگه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
دوست من رفت الان عین ی مرد ریش داره صورتش وحشتناکه اینکارو نکنی.دوباره الان داره میره ی جا دیگه

اخه زن داداشمم موهای خیلی کرکی و خیلییییی نازک داشت گفت ۴۰ درصد موها رفت ۶۰ درصد موند اونا هم خیلی کن ضخیم تر شدن ولی الان دوباره دارن از بین میرن

اصلاااااا لیزر نکن جاهایی که کرکی گوش کن منم به حرف کسی اهمیت نمی‌دادم و الان موهای کرکیم تبدیل شدن به موهای سیاه😑

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

الکترولیز چطور ؟چون اون مخصوص موهای نازکه

الکترولیز برا موها نازکه؟

من مرکز لیزری ک میرفتم داشت ولی مخصوص خانومایی بود ک زیر چونه مثلا در حد چندتار موی ضخیم یا موی سفید دارن که ضخیم هست

بعد با سوزن مو رو میسوزونه

چطور اون همه موی صورت با سوزن از بین بره😐

نشدنیه ک