2777
2789
عنوان

بی بی چک گذاشتمو من غمگین ترینم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زود گذاشتی صبور باش بانو

آخه جنینم بلاست بودا میگن جنین بلاست زودتر نشون میده بنطرت زود بوده؟اگه همون روزیکه انتقال دادمم حساب کنم میشد روز نهم اگر نه میشد روز هشتم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

آخه جنینم بلاست بودا میگن جنین بلاست زودتر نشون میده بنطرت زود بوده؟اگه همون روزیکه انتقال دادمم حسا ...

خیر . باید هورمون به ادرار انتقال پیدا کنه. دیگه تا روز ۱۴ بی بی نزار

لطفا در نوشتارتون ادب رو رعایت فرمایید. 
خیر . باید هورمون به ادرار انتقال پیدا کنه. دیگه تا روز ۱۴ بی بی نزار

والا میخاستم فردا هم بزارم اما ترسیدم گفتم ولش کن یکشنبه میرم آزمایش خون میدم ولی تو دلم هیچ خبری نیست باورت میشه من هیییچ علامتی ندارم هییییچیه هیچی انکار هیچ خبری نیست خودم حس میکنم باردار نیستم😔مامانم میگه چرا بارداری قیافت معلومه اما من میگم آخه مگه نباید یه علامتی نسون میداد چرا هیچ علامتی ندارم من😭

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم