سلام دوستای گلم، من دو بار پانکچر شدم و سه بار انتقال جنین داشتم، اینا رو مینویسم که یکم به دوستایی که استرس دارن کمک کرده باشم تا بدونن تو این راه فقط و فقط باید خدا بخواد تا بشه و بقیه چیزا اونقدرا مهم نیست
گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️
روزی که تصمیم گرفتیم بچه دار شیم، رفتم دکتر چک آپ کلی شدم، همه جور آزمایشی دادم و فکر میکردم که قطعا راحت و زود باردار میشم، میخواستم از سلامتم مطمئن بشم که تو بارداریم مشکلی نداشته باشم
گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️
چون اون موقع سنم کم بود و سالم بودم گفتن یه سال صبر کن اگر بچه دار نشدی بیا، منم بعد شیش ماه رفتم دکتر، این بار برای همسرم آزمایش نوشتن که رفتیم یه آزمایشگاهی که تقریبا جدید افتتاح شده بود و خیلی ازش تعریف میکردن، ولی مشکل اینجا بود که جواب آزمایش اسپرم رو بصورت نمودار نشون نمیدادن و اصلاحات شون با آزمایشگاه دیگه فرق داشت
آزمایش رو که بردیم دکتر گفت مشکلی نیست و شروع کرد به دادن قرص کلومیفن و آمپول لتروزول به من، فکر کنم سه دوره اینکارو انجام دادم ولی باردار نشدم، عکس رنگی برام نوشت، که گفتن رحم ت کاملا سالمه و مشکلی نداری
تحرک که مهم نیست. راحت هم بالا میره. نرفت هم ivf. Dfi ولی فککنم سخته حل کردنش. منم همسرم مشکل ت ...
شما هرکاری فکر کنین ما انجام دادیم برای تحرک، تکون نخورد، میخوام بنویسم تجربیاتم رو که اشتباهاتی که من کردمو دیگران انجام ندن، خداروشکر که باردار شدین، خدا می نی تو برات حفظ کنه.