بستگی به استان خودتون داره . هر سال این موقعا شایعه زیاده . کانال اموزش و پرورش استان خودتو حتما از یه جایی دنبال کن معمولا توی تمام اپلیکیشنای ایرانی هستن . بالاخره از یه جا داشته باش . مرجع معتبر اخبارت اون باشه . چون تا اموزش پرورش اعلام نکنه مدیر هیچ کاری نمیکنه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ما مجازی شد تا آبان ماه گفتن برا آذرهم همون موقع تصمیم میگیرند
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
ما مجازی شد تا آبان ماه گفتن برا آذرهم همون موقع تصمیم میگیرند
چی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
پسر من مجازی شدن پدرم در اومده هر روز اینموقع من غذام اماده بود الان تازه برنج رو گذاشتم رو گاز🤕
بآید عصرا نصف کارا غذات رو بکنی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
مدارس خوزستان تا پایان آبان فعلا مجازی شد بعد برای آذر ماه هم یک ده روز دیگه تصمیم میگیرند که مجازی بشه یا نه
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
مردم رعایت نمیکنن.. امروز خانومه شیلنگ اب وگرفته بود وسط خیابون یه کیفی ام میکرد.. حالا جارو بزن.. بعد یه سطل اب بریز.. اوضاع خیلی بی ریخته هیچ کس حواسش نیست