2777
2789
عنوان

انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3057 بازدید | 82 پست

اون دو سری استراحت تقریبا خیلی زیاد بود و عملا غیر از دستشویی و خوردن غذا اصلا از جام بلند نمی‌شدم، چون مرکز اینطور گفته بودن،  خلاصه منفی شد و منم چون دیگه بسته نداشتم کلا دیگه اون مرکز نرفتم ولی همچنان تو نی نی سایت دنبال راه درمان همسرم بودم

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بهتر شد همسرتون

اصلا، شما بگو محض رضای خدا یه درصد تغییر کرده باشه 

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
کیفیت جنین ها چطور بود؟

هر دو سری گرید A و بلاست بودن، اون مرکز قبلی که میرفتیم قبل انتقال میرفتیم پیش جنین شناس،  عکس جنین رو میذاشت رو مانیتور و توضیح می‌داد که چه کیفتی دارن،  هر دو سری گفتن جنین هات بلاست هستن و ردشون خیلی عالیه و مطمئن باش باردار میشی، منم کلا خیلی آدم خوشبین و امیدواری هستم ولی نشد

هر دو سری گرید A و بلاست بودن، اون مرکز قبلی که میرفتیم قبل انتقال میرفتیم پیش جنین شناس،  عکس ...

پس خدا رو شکر جنین خوب تشکیل میشه.

اون نشدن هم درصدی هست دیگه.

شانسیه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه هابرداشتن تخمک چطوری هست، هرچی تو اینترنت سرچ می کنم فیلمی عکسی اونطوری که می خوام نیست 

می شه یکی کامل توصیح بده، لوله از قسمت شرمگاه وارد بدن می شه؟ 

دکتر شرمگاه رو میبینه؟ 

هزینش چقدر هست؟ 

حالا بهتر شد همسرتون

توضیحاتم در مورد همسرم مونده هنوز،  راه طولانی ای رو طی کردیم،  شما فکر کن از دو سری انتقال چه زود رد شدم چون روال مشخصه ولی کارایی که همسرم انجام دادن خیلی زیادن

بچه هابرداشتن تخمک چطوری هست، هرچی تو اینترنت سرچ می کنم فیلمی عکسی اونطوری که می خوام نیست  م ...

از واژن وارد میشن .

نه نمیبینه.

توی مانیتور فک‌کنم نگاه مبکنه. توی سونو.

لباست بلنده روی پاته

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

دیگه به همسرم گفتم من از ivf و داروهاش خسته شدم و میخواستم یکم بدنم رفرش بشه و به خودم استراحت بدم،  تو نی نی سایت هم دیده بودم که خیلیا با طب سنتی درمان شدن،  شروع کردم به جمع بندی نظرات و تجربیات کاربرا، شما هرچیزی که  فکر کنین میتونه مفید باشه رو انجام دادیم ولی دریغ از ذره ای تغییر،  همزمان همسرم حدودا چهار یا پنج تا اورولوژیست دیگه هم رفتن که یکی از دکترا بهشون آمپول هورمونی دادن،  آمپولا رو که زدن دیدیم خداروشکر یه خورده وضعیت موروفو و تعدادش خوب شده ولی تحرک همچنان صفر

دفعه دوم تعداد و کیفیت جنینن ها بهتر شد؟

اینو تو ادامه میگم عزیزم

دیگه ما هم امیدوار شدت بودیم و منم همچنان تو اینستا دنبال درمان بودم که با فلورا تاجیک آشنا شدم، یعنی شاید باور نکنین تمام صحبتهاش رو حفظ بودم بس که گوش کرده بودم، هرچیزی که میگفت رو انجام دادیم هم خودم و هم همسرم،  البته اینو بگم همسرم خیلی همراهه و بیچاره هرچیزی که میگفتم رو انجام می‌داد،  از تاجیک پکیج آقایان خریدم ٣ تومن و بعد از اتمام آزمایش دادن همسرم و دیدیم تغییر محسوسی ایجاد نشده 

یکی از دوستام پزشک هستن و در جریان ناباروری ما بودن،  ایشون گفتن اگر دوبار انتقال منفی داشتین شاید مشکل ژنتیکی داشته باشین، در صورتی که مرکز اصلا همچین چیزی رو بهمون نگفته بود،  ما هم رفتیم با یه هزینه ی خیلی زیاد هم من و هم همسرم آزمایش ژنتیک دادیم که خداروشکر مشکلی نداشتیم ولی دیدیم بله dfi همسرم نرمال نیست