2777
2789
عنوان

انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3057 بازدید | 82 پست
ذخيره تخمدانم ٠.٣١ بود همسرم تحرك اسپرمش كم بود  ٤٠ سالم هم هستش

ان شاالله به سلامتی بغلش کنی و با ناز شما و همسرت بزرگ شه 

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم عزيزم اميدوارم خبربارداريت رو خيلي زود بين تاپيكهات بخونم

ممنو از دعای قشنگت،  پناه بر خدا 

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
این چیزایی که گفتم ده سال از عمرم بوده فقط خواستم به کسایی که میخوان ivf کنن بگم بنظرم حتما آزمایش ژ ...

این آزمایشها رو چه جوری میگیرن ژنتیک وdfiانعقادی وایمنی شرایط خاصی داره یا توهرروزی میشه آزمایش داد میشه یکم توضی  بدی عزیزم وهزینه تقریبیش چقدر میشه ج

عزیزم برید تلگرام گروه دکترای مام دکترلاهوتی هستش عضو شید خیلی کمکمتون میکنه راجب آی وی اف وانتقال و ...

مرسی عزبزم، دیگه فقط یه دونه انتقالم مونده و تو این ده سال انقد مطلب خوندم خودم یه پا دکتر زنان و زایمانم 🤦‍♀️ ولی ممنون از پیشنهادت 

این آزمایشها رو چه جوری میگیرن ژنتیک وdfiانعقادی وایمنی شرایط خاصی داره یا توهرروزی میشه آزمایش داد ...

آزمایشگاه‌های معمولی که انجام نمیدن،  باید آزمایشگاه ژنتیک برین، ولی مراکز ناباروری فکر کنم خودشون انجام میدن 

این آزمایشها رو چه جوری میگیرن ژنتیک وdfiانعقادی وایمنی شرایط خاصی داره یا توهرروزی میشه آزمایش داد ...

ما سال ٩٨ انجام دادیم من و همسرم حدود ۵ و نیم شد