2777
2789
عنوان

انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3057 بازدید | 82 پست
نه عزیزم تازه این ماه ازمایش داده منم 4 ساله منتظرم، حالا قراره هفته بد ببره پیس اورولوژی خوب ببینع ...

ان شاالله مشکلی نباشه و بتونی راحت باردار شی

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
من بعد از عکس رنگی ، ناباورانه طبیعی باردار شدم.

لوله هات باز بود، منم این ماه عکس رنگی انداختم روز 10پریود درد زیادیم داشتم ولی دکتر گفت سالمی، سه روز بعدش اقدام کردم و درست بعد اینکه سع روز از اقدامم میگذشت زیر دلم تیر کشید 

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله مشکلی نباشه و بتونی راحت باردار شی

ممنون عزیزم همچنین تو 

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
من بعد از عکس رنگی ، ناباورانه طبیعی باردار شدم.

خداروشکر منم چون نی نی سایت زیاد میومدم و همه اکثرا میگفتن بعد عکس رنگی باردار شدن،  خیلی امیدوار بودم ولی شما نگو که همسرم از همون اول تحرک مشکل داشت ولی دکتر بخاطر نوع جواب و تفسیر آزمایش که متفاوت بود از جاهای دیگه تشخیص نداده بود متاسفانه 

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
لوله هات باز بود، منم این ماه عکس رنگی انداختم روز 10پریود درد زیادیم داشتم ولی دکتر گفت سالمی، سه ر ...

بله مشکلی نبود.حتی دردشم کم بود.انقدر ک پرستاره گفت چرا تو جیغ و ناله نمیکنی.مگه درد نداری.گفتم خفیفه.

من دوبار عکس رنگی دادم .۴ سال بعدش هم دادم.ک کمب گرفتگی بود.ک با همون ماده حاجب ، باز کرد گرفتگی رو.کمی درد داشت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خداروشکر منم چون نی نی سایت زیاد میومدم و همه اکثرا میگفتن بعد عکس رنگی باردار شدن،  خیلی امیدو ...

متوجه شدم.

درسته.بخاطر همین میگن حتماحتما مراکز ناباروری از بدین.

روش شمارش و ...فرق داره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بله مشکلی نبود.حتی دردشم کم بود.انقدر ک پرستاره گفت چرا تو جیغ و ناله نمیکنی.مگه درد نداری.گفتم خفیف ...

حالا جالب اینه اون زنه که انجام داد اخرش گفت لوله هات باز شد منم خوشحال شدم بعد رفتم پیش دکترم گفت مشکلی نداری سالمیی🤕

دیگه از یه سال گذشت و ما کم کم نگران شدیم و رفتیم یه دکتر دیگه،  تو یه شهر دیگه که تو زمینه ناباروری خبره بود،  اون به محض اینکه آزمایشات و سونوی منو دید گفت دخترم تو هیچ مشکلی نداری و آزمایش همسرت مشکل داره و یه آزمایش جدید نوشت و تاکید کرد تو آزمایشگاهی که خودشون معرفی کردن آزمایش بدیم 

دیگه چشمتون روز بد نبینه جواب آزمایش همسرم رو که گرفتیم چون انگلیسی بلد بودم دیدم وااااای اصلا چیز نرمالی تو آزمایشش نیست و کلا از تحرک و مورفولوژی و تعداد داغونه داغون 

گفتن حتما باید برین پیش یه اورولوژیست خوب، رفتیم و دکتر اورولوژیست به همسرم گفتن فاکتوراتون خیلی مشکل داره و طبیعی باردار نمیشین و حتما باید برین برای ivf دیگه این بار  فقط به یه دکتر اکتفا نکردیم و همسرم سه تا دکتر متفاوت رفتن ولی همشون همین نظر رو داشتن،  البته آزمایش‌های متفاوتی هم براشون نوشتن

دیگه منم تو این مدت بیکار ننشستم و هرچیزی که تو نی نی سایت خونده بودم که مفیده رو میدادم همسرم استفاده کنه، اینم بگم که همسرم سیگار و مشروب اصلا استفاده نمیکنه،  هر روز پیاده روی میکنه و بسیار آدم سالم خوری هست و اهل فست فود و تنقلات نیست اصلا و اضافه وزن هم نداره، دیگه شما فکر کن از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو از زمین و آسمون تهیه میکردم تا همسرم استفاده کنه و بهتر بشه وضعیتش 

ببخشید که طولانی شد ولی هدفم فقط و فقط انتقال تجربه ست و نمیخوام کسی اشتباهات منو تکرار کنه 

دیگه همزمان رفتیم یه مرکز خصوصی ناباروری،  تحقیق کردیم گفتن آمارش خوبه و به ما هم نزدیک بود،  رفتیم اونجا و فکر می‌کردیم که همه چیز به همین راحتی ه،  چون خودم خداروشکر هیچوقت هیچ مشکل و کیست و عفونت و میوم و فیبروم و این چیزا نداشتم کارامون خیلی زود پیش رفت و ١٢ تا تخمک ازم گرفتن که ۶ تا جنین تشکیل شد،  دو دوره انتقال دادم که هر ردو سری منفی شد