2777
2789
عنوان

رفتار زشت همسایه

1174 بازدید | 50 پست

سلام 

وقت همگی بخیر. 

دوستان عزیز، چهارشنبه هفته گذشته، وقتی شوهرم خونه نبود ( راننده ترانزیته و هفته درمیون میاد خونه) من که تازه پارک ماشین توی پارکینگ آپارتمانمون رو یاد گرفتم، ماشین یک کم جفت ماشن طبقه اول پارک کرده بودم. 🤦‍♀️

طبقه اول هم با خانواده خواسته بره بیرون، هرچی ماشین رو عقب و جلو کرده نتونسته بره بیرون. 

هیچی دیگه زنگ خونمون رو زد و وقتی رفتم پایین خیلی عذرخواهی کردم و سوییچ رو دادم گفتم لطفا همونجایی که باید پارک کنم، ماشینو بذارید که من ازین به بعد حواسم باشه. 

هیچی دیگه اینا رفتن. 

شوهرم از جاده اومد. 

طبق معمول رفته به ماشینش که خیلی روش حساسه سر زده و دیده بغل خطر، فرو رفته🤦‍♀️

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

زده ینی؟کار همسایع بودع؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هیچی دیگه اومد و سوال کرد که ماشینو زدی جایی؟ 

گفتم نه به خدا.

گفت حتما یه جای شلوغ پارک کردی یکی لگد زده.

گفتم فکر نکنم. 

از اخررر گفتم بریم دوربین ها رو چک کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دیگه اومد و سوال کرد که ماشینو زدی جایی؟  گفتم نه به خدا. گفت حتما یه جای شلوغ پارک کردی ...

امضات👌

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
هیچی دیگه اومد و سوال کرد که ماشینو زدی جایی؟  گفتم نه به خدا. گفت حتما یه جای شلوغ پارک کردی ...

جفت پارفتن؟خب با فیلم برو ازش خسارت بگیر یا شکایت کن اگ خیلی خسارت زده

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

هیچی دیگه دوربینو چک کردیم دیدیم همسایه همون شب قبل زنگ در خونه من رو زدن، وقتی نتونسته ماشین رو بیرون کنه، یه لگدی به ماشین زده بود که ماشین بالا و پایین رفت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هیچی دیگه دوربینو چک کردیم دیدیم همسایه همون شب قبل زنگ در خونه من رو زدن، وقتی نتونسته ماشین رو بیر ...

چه بی شخصیت 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اگر دنبال حقتون هستید و حوصله دارید ، پیگیر شکایت باشید و از این مسئله نگذرید تا ادب شن 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

هیچی دیگه دوربینو چک کردیم دیدیم همسایه همون شب قبل زنگ در خونه من رو زدن، وقتی نتونسته ماشین رو بیر ...

عجب ادم هایی  بگو کظم غیظ کن آقا

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

چه عوضیه 

وقتی میدونی مال کدوم همسایه اس خب خبرش کن 

حالا خسارتشو بگیرید تا آدم شه 

قششششنگ پاش رو توی شکمش جمع کرده بود و محککککم زده بود. 

به خدا هفته قبلش وقتی از بیرون اومدیم دیدیم خانمش ماشینشو جای ما پارک کرده. 

زنگ خونش رو زدیم و گفتیم لطفا ماشین رو بردارید که ما پارک کنیم. 

نمیدونم  این رفتار وحشیانه از کجا نشات می گیره