2777
2789
عنوان

رفتار زشت همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 50 پست
عه من فکر کردم سرکاره و عصر میاد مثلا، پس خودتون برید ولی اگر همسرتون درجریان باشه بهتره بعدا بحثی س ...

شوهرم در جریانه.

بخاطر شوهرم میگم برم کلانتری. 

توی جاده داره مثل سیر و سرکه میجوشه

قسمش دادم که برنگرده. چون میخواست برگرده تلافی کنه. 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
شوهرم در جریانه. بخاطر شوهرم میگم برم کلانتریو توی جاده داره مثل سیر و سرکه میجوشهو قسمش دادم که ...

منظورم ماجرای شکایت رو بدونه، خب چه بهتر پس معطل نکنید ، ولی تنهایی با همچین ادمی دهن ب دهن نشید همه چیو بسپرید ب پلیس ، امیدوارم موفق باشید، خواستید تاپیک بزنید و نتیجه رو بگید روزای دیگه 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم ماجرای شکایت رو بدونه، خب چه بهتر پس معطل نکنید ، ولی تنهایی با همچین ادمی دهن ب دهن نشید همه ...

بله خود همسرم گفت حداقل برو شکایت کن تا من برسم دیر نشه. باز گفتم اینجا مشورت کنم.خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون. 

چشم حتما اطلاع میدم. 

تگتون میکنم😘❤️🌹

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
بله خود همسرم گفت حداقل برو شکایت کن تا من برسم دیر نشه. باز گفتم اینجا مشورت کنم.خیلی خیلی ممنونم ا ...

خواهش میکنم کاری نکردم ک،، ممنون میشم و خوشحال از اینکه حقتون رو بگیرید 🙏

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

صاحبخونش خارجه.  متاسفانه هیچ شماره ای ازش نداریم.  یعنی واقعا بخاطر این رفتارش، می تونی ...

بله عزیزم .مدیر بلوک ما چندتا مستاجر رو با امضای همسایه ها بیرون کردن .یکی خونشو ب مجرد دادبود یکی معتاد بودو مواد فرپچوشی میکرد یکی هم خانم بودک ....استشهاد جم کرد و رفت کلانتری و دوسه ماهه بیرونش کرد

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
هیچی دیگه دوربینو چک کردیم دیدیم همسایه همون شب قبل زنگ در خونه من رو زدن، وقتی نتونسته ماشین رو بیر ...

از پشت کوه اومده بدبخت بلد نبوده چطوری باید رفتار کنه .عوضی بی فرهنگ .تو رو خدا برو بهش بگو خجالت نمی‌کشی با همسایه ات اینجور برخورد کردی نامرد لگد زدی به ماشین ؟