2777
2789
عنوان

رفتار زشت همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 50 پست
نمیدونم چه جوری فقط اینو میدونم که بعضیا باید حتما ادب بشن تا درس عبرتی باشه برای سایرین

ای حرف دلمو زدید😢😢😢

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
مدیرمون میگه با شکایت کار به جایی نمی کشه بخصوص الان که به این پرونده ها نمیرسن.  خوب خداییش چ ...

از کجا معلوم ، مدرک دارید ببرید ببینید چی میشه ، هم خسارت بگیرید ، هم تعهد باید بده ک دیگه تکرار نشه ، ولی خواهشا سکوت نکنید ، وقیح تر میشن 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هزینشو نمیخوایم.  فقط میخوایم درس عبرت بشه واسش.  عرضه هیچ کاری هم نداریم🤦‍♀️

نه اتفاقا هزینه شم بگیرید تا بفهمه هرکار بدش تاوان داره 

اونجوری وقیح تر میشه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
به خدا بحث خسارتش نیست.  خیلی از رفتارش ناراحتیم.  راستشو بخواین روان همه رو خراش داده.& ...

اگ مدیر بلوک استشهاد جمع کنه راحت بلندش میکنن اگ صاحبخونه اش همکاری نکنه .شکایت کنید وقتی مدرک دارید حتما رسیدگی میشه چون فیلم دوربین ها مدرک معتبریه

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
نه اتفاقا هزینه شم بگیرید تا بفهمه هرکار بدش تاوان داره  اونجوری وقیح تر میشه

حتما اینکارو می کنیم.

ممنونم از راهنماییت😘

حتما اینکارو می کنیم. ممنونم از راهنماییت😘

فدات عزیزم 😘

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
حتما اینکارو می کنیم. ممنونم از راهنماییت😘

اگرم با شکایت به جایی نرسیدید ۶ ماه بعد نامحسوس تلافیشو سرش در بیارین یک حالیییی میده که نگوووو

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اگ مدیر بلوک استشهاد جمع کنه راحت بلندش میکنن اگ صاحبخونه اش همکاری نکنه .شکایت کنید وقتی مدرک دارید ...

صاحبخونش خارجه. 

متاسفانه هیچ شماره ای ازش نداریم. 

یعنی واقعا بخاطر این رفتارش، می تونیم کاری کنیم زودتر ازینجا بره؟ 

بله فیلمشو داریم خیلی واضح و دقیییق

اگرم با شکایت به جایی نرسیدید ۶ ماه بعد نامحسوس تلافیشو سرش در بیارین یک حالیییی میده که نگوووو

مرررررررسی🤭🤭🤭

شوهر جاده هستش. وقتی رفت و من دوربینا رو چک کردم دیدم.  نمیدونیم بهترین رفتاری که می تونیم بک ...

نه این کارو نکنین،این ادم بیشعور و عوضیه مشکل ساز میشه،دور از جونتون یه کابری هست توی سایت طفلک همسر جوونش با همسایه دعواش شده همسایه با چاقو زده همسرش فوت شده،دنبال دعوا نباشید ولی شکایت کنید ازش فیلمم دارید محکومش میکنن دیگه ازین غلطا نمیکنه

از کجا معلوم ، مدرک دارید ببرید ببینید چی میشه ، هم خسارت بگیرید ، هم تعهد باید بده ک دیگه تکرار نشه ...

احسنت من این تعهد رو میخوام. 

من صبح میرم کلانتری. 

چون شوهرم نیست. 

ببینم چیکار میتونم بکنم. 

احسنت من این تعهد رو میخوام.  من صبح میرم کلانتری.  چون شوهرم نیست.  ببینم چیکار م ...

کاش دوتایی میرفتید ، انشاءالله کارتون انجام بشه و همچین ادمای بی اعصابی درس عبرت بگیرن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نه این کارو نکنین،این ادم بیشعور و عوضیه مشکل ساز میشه،دور از جونتون یه کابری هست توی سایت طفلک همسر ...

وای خدایا. 

خدا قسمت هیچکس نکنه😢

ممنونم. 

تلنگر به موقعی بود. 

حتما شکایت می کنیم

کاش دوتایی میرفتید ، انشاءالله کارتون انجام بشه و همچین ادمای بی اعصابی درس عبرت بگیرن 

اگر صبر کنم تا هفته دیگه که شوهرم میرسه، بنظرتون نمیگن دیر شده و نمیشه شکایت کرد؟ 

اگر صبر کنم تا هفته دیگه که شوهرم میرسه، بنظرتون نمیگن دیر شده و نمیشه شکایت کرد؟ 

عه من فکر کردم سرکاره و عصر میاد مثلا، پس خودتون برید ولی اگر همسرتون درجریان باشه بهتره بعدا بحثی سر این ماجرا نشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40