2777
2789
عنوان

توده هیپواکو

| مشاهده متن کامل بحث + 70453 بازدید | 60 پست
سلام عزیزم منم داخل سینم ی توده هیپواکو دارم شش ماه پیش فهمیدم شما چیکارکردی برای درمانش؟ 

سلام من بعد نمونه بردری گفتن خوش خیمه و هیچکاری دیگه نکردم. شش ماه پیش یه سونوی دیگه هم رفتم ک سایزش تغییرنکزده بود

سلام من بعد نمونه بردری گفتن خوش خیمه و هیچکاری دیگه نکردم. شش ماه پیش یه سونوی دیگه هم رفتم ک سایزش ...

من سونو دادم فقط نمونه برداری چجوریه؟ سخته!؟ قیمتش چقدره؟ دکتر نگفت چیزی بنظرتون خودم بگم بنویسه یا نه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سونو دادم فقط نمونه برداری چجوریه؟ سخته!؟ قیمتش چقدره؟ دکتر نگفت چیزی بنظرتون خودم بگم بنویسه یا ...

نه من خوش خیم بود رفتم جای دیگه دکترش گفت نمونه برداری بشه بهتره ولی به دکتر دیگه ای که نشون دادم گفت نیازی نبوده

نه من خوش خیم بود رفتم جای دیگه دکترش گفت نمونه برداری بشه بهتره ولی به دکتر دیگه ای که نشون دادم گف ...

خداکنه خودبخود ازبین بره میترسم از جراحی دارو مصرف میکنی شما؟ 

من این توده درکبدم هست هنوز ازمایشم نیومد برم پیش دکتر

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
نگران نباش خطرناک نیس منم دارم الان بیشتر از ده دوازده ساله دارم تو دوتا سینمم هست  دکتر میگفت ...

سلام ممنون میشم جواب بدید عزیزم 

شما توده هایپو اکو داشتید؟ چند میل و براید چند بود؟ براش چیکار کردید من این مشکلو دارم خیلییی نگرانم

سلام ممنون میشم جواب بدید عزیزم  شما توده هایپو اکو داشتید؟ چند میل و براید چند بود؟ براش چیکا ...

بله الانم دارم یکیش هشت میل یکیش چهار میل 

دکترم گفت میتونم بر دارم ولی برندارم هم مشکلی پیش نمیاد تقریبا بیشتر زن ها همچین چیزی دارن 

فقط هر سال حداقل باید یبار چکاپ کنم چون تو بعضی افراد خود به خود از بین میره بعضی وقتا ممکنه بزرگتر بشه 

من بعد اینکه زایمان کنم و شیر دهی تموم بشه قصد دارم بردارم 

سلام من بعد نمونه بردری گفتن خوش خیمه و هیچکاری دیگه نکردم. شش ماه پیش یه سونوی دیگه هم رفتم ک سایزش ...

سلام عزیزم منم مثل شما سونو دادم تقریبا جوابش شبیه شماست حامله هستم خیلی استرس دارم

بله الانم دارم یکیش هشت میل یکیش چهار میل دکترم گفت میتونم بر دارم ولی برندارم هم مشکلی پیش نمیاد تق ...

واسه منم برید ۳ هستش دکتر گفت توده هایپواکو ب نفع فیبروادنما هستش نیازی نیست ب نمپنه برداری اما اگر خیلی حساس هستی نمپنه بده شب و روز ندارم میترسم بدخیم شه شما چکار کردی؟