2777
2789
عنوان

توده هیپواکو

| مشاهده متن کامل بحث + 70590 بازدید | 60 پست
نگران نباش چیز خطرناکی توش نیست  ولی به دکتر نشون بده بذار دارو بده منم از این توده هادارم

دکتر نشون دادم دارویی نداد فقط گفت همون سه ماه دیگه برم برا کنترلش

میترسم بدخیم بشه😭شناچندوقته دارید؟من دختر یک ساله دارم خیلی میترسم خدای نکرده بدخیم بشه بعدها

نگران نباش چیز خطرناکی توش نیست  ولی به دکتر نشون بده بذار دارو بده منم از این توده هادارم

اگه خطرناک نیس چرا باید سه ماه دیگه برم کنترلش کنم؟ میترسم خیلی میترسم روی تمام زندگیم اثر‌گذاشته همش دارم بهش فکرمیکنم و یه گوشه نشستم

ناامیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خطرناک نیس چرا باید سه ماه دیگه برم کنترلش کنم؟ میترسم خیلی میترسم روی تمام زندگیم اثر‌گذاشته هم ...

من دو ساله دارم

کلا هر ۳ماه یا ۶ماه یبار باید بری چکاب

منم میرم هر ۶ماه سونو

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اونوقت شما که میری دارویی چیزی نمیدن؟ همینجوری تااخر عمر هست؟

ویتامین eبا گل مغربی

شما از من میشنوید حتما تحت نظر جراح پستان باشید اکتفا به دکتر زنان نکنید

برگه سونو رو به چند دکتر نشون بده تا خیالت راحت شده

تو برگه ات گرید۳زده یعنی خوش خیم 

باز اینقد نگرانی پیگیری کن‌ پیش دکتر حاذق برو

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من استرس دارم چیکارکنم؟دکتر گفت احتمالا خوش خیمه میترسم بدخیم بشه چیکارکنم؟

استرست درک میکنم یه سر به تاپیک من در مورد سونوی سینه بزن متوجه میشی من چقد میترسیدم باورت نمیشه فقط گریه میکردیم غذا نمیتونستم بخورم پیش ۳تا دکتر رفتم تا آروم شدم تا یکی دوماه نمیتونستم خوشحال باشم

شما حتما یه دکتر دیگ برو بهت دارو بده داروشم جز ویتامین چیزینیست

استرست درک میکنم یه سر به تاپیک من در مورد سونوی سینه بزن متوجه میشی من چقد میترسیدم باورت نمیشه فقط ...

ممنونم گلم انشاالله ه سالم باشی واسه منم دعاکن چیزی نباشه . از همه چیز بدتر اون فکرشه که ولم نمیکنه

ممنونم گلم انشاالله ه سالم باشی واسه منم دعاکن چیزی نباشه . از همه چیز بدتر اون فکرشه که ولم نمیکنه

انشاالله ک هیچی نیست نترس عزیزم 

سلام عزیزم شما مشکل سینت چی بود؟؟؟

فیبرو آدنوم بودن

منم یه توده تو سینم دارم

نزدیک دو سال میشه ک میرم سونو

سر همین موضوع به شدت افسردگیم زیاد شد و کلا نابود شدم

برا منم بیراد ۳ هست

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

سلام عزیزم اگه باز هم سایت میایی بیا از وضعیتت بگو ببینیم چیکار کردی توده رو،خوب شدی انشالله

سلام ، منم داشتم ، ولی داشت بزرگ میشد ، ممکنه سرطانی باشند ولی اغلب خوش خیمن ، دکتر مهدی اسدی تشخیص داد که باید درش بیارم خودش جراحی کرد ، گفت بهتره برداری چون شش ماه دیگه میای با یک توده بزرگ تر که بخش بیشتری از سینه ات باهاش برداشته میشه، پاتولوژی مشخص کرد که توده خوش خیمه

سلام عزیزم منم داخل سینم ی توده هیپواکو دارم شش ماه پیش فهمیدم شما چیکارکردی برای درمانش؟