الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۱۰ روز پیش رفتم سونو.غده من نزدیک زیر بغل سمت راستم بود وحتی وقتی سوتین نمیزدم واضح از رولباس دیده میشه.دل و زدم به دریا و رفتم دکتر.😁سونوم بارید۵ بود منو فرستادن نمونه برداری.در حینش رفتم طب سنتی.ولی طب سنتی معروف به بی بی وقتی دست زد گفت خوشخیمه و ریشه هم نداره.یه سری دارو گیاهی داد که میخورم یه چیزایی داد که بذارم رو سینهم.تا امروز که نتیجه ش عالی بوده.سینه مو کشیده بالا و از حالت درازی درآورده و غده هم تا بهش دست نزنم متوجه ش نمیشم یعنی دیگه دیده نمیشه خیلی کوچیک شده.فقط یه سوال دارم تروخدا یکی که دکتر دلسوز دورو برش داره ازش بپرسه که این غده اگر باداروی گیاههی آب بشه بازم خطرناکه؟؟؟آخه از دکترا میپرسی عصبانی میشن و میگک این چرت و پرتا چیه.امروز براممامو نوشتن نرفتم.خود مامو و نمونه برداری شنیدمکه باعث جهش و ایجاد سرطانمیشه.من الان ۵ ساله اینو دارم هنوز که چیزی نشده.و اینکه علائم سرطان سینه جیه