2777
2789
عنوان

ویار حاملگی

57 بازدید | 8 پست

سلام خانوما 

لطفاً بیاید از تجربیاتتون بگید اینکه حالت تهوع و ویار بارداری تا چند هفته ادامه داره ؟ هفته هست هستم هیچی نمیتونم بخورم حتی آب جز میوه نارنگی 

منی که اگه یه روز برنج نمی‌خوردم روزم شب نمیشد الان اسم برنج میاد حالم بهم میخوره روز به روز لاغر تر میشم .

بارداری اولم اصلاً نمیدونستم ویار چیه تهوع چیه اونقدر پر خور و شاداب بودم که نگو انرژی داشتم 

اما الان کسل و بیحال و خواب آلو هم هستم .

دیگه کم آوردم با ب۶ زندم.

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

الهی عزیزم

سیرابی بگو کسی بیرون خونه بپزه بیار بخور بهتر میشی

احتمالا تا هفته۱۶ ویار برطرف میشه

باز بستگی به خودت داره چیزی قطعی نیست

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
الهی عزیزمسیرابی بگو کسی بیرون خونه بپزه بیار بخور بهتر میشیاحتمالا تا هفته۱۶ ویار برطرف میشهباز بست ...

یا خدا یعنی هشت هفته دیگه باید تحمل کنم 

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا یعنی هشت هفته دیگه باید تحمل کنم

احتمال داره زودتر خوب بشی.

میوه های دیگه ام امتحان کن بخور.نارنگی زیاد  خوب نیست انار سیب موز بادوم درختی سعی کن هرطوری روزی حداقل ۷تارو بخوری

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

همه شبیه هم نیستن مثلا من سر دخترم آخر ۸ هفته تهوع و بالا آوردن شروع شد تا موقع زایمان یعنی دوماه اول عالی بودم همه چی میخوردم میگفتم حاملگی چقدر خوبه ولی از اول ۹ هفته شروع شد تا داخل اتاق عمل اول بالا آوردم بعد رفتم زایمان

احتمال داره زودتر خوب بشی.میوه های دیگه ام امتحان کن بخور.نارنگی زیاد خوب نیست انار سیب موز بادوم د ...

انار هم میخورم 

نارنگی چرا خوب نیست؟ نمیدونستم تاحالا 

همه شبیه هم نیستن مثلا من سر دخترم آخر ۸ هفته تهوع و بالا آوردن شروع شد تا موقع زایمان یعنی دوماه او ...

وای چه بد 

منم بارداری اولم بنده برگزیده خدا بودم اصلاً نفهمیدم بارداری چیه فکر نمیکردم اینو تجربه کنم 

وای چه بد منم بارداری اولم بنده برگزیده خدا بودم اصلاً نفهمیدم بارداری چیه فکر نمیکردم اینو تجربه کن ...

ولی من بارداریم به حدی بد بود که همیشه میگم هیچوقت حاضر نیستم بچه دوم بیارم