zahramaman مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 468 عنوان توده هیپواکو 70461 بازدید | 60 پست خانوما من رفتم سونوی سینه گفت یک توده ی هیپو اکو ۱۵میلی متری دارم خیلی میترسم چیه این؟ خطرناکه؟ کفت سه ماه دیگه برا کنترلش بیا سونو 1401/08/10 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kativoriaa عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 1149 نگران نباش خطرناک نیس منم دارم الان بیشتر از ده دوازده ساله دارم تو دوتا سینمم هست دکتر میگفت ازبین میره به مرور یا ممکنه نره جراحی بخواد من اوایل خیلی استرس داشتم ولی حالا سعی میکنم اصلا بهش فکر نکنم هر چندوقت میرم سونو چکاپ میکنم
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13294 خوب نگفت این توده هیپواکو چجوری شکلش حاشیه منظم داره یا غیر منظم؟احتمالا توده هیپواکو به نفع فیبروآدنوم هست نترس منم چندتا دارم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
golllroz عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 911 منم دارم دکتر گفت بیش از حد بزرگه فک کنم ۳۰ بود منو فرستادن نمونه برداری دکتر گفت چیزی نیست
zahramaman مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 468 چرا از خودش نپرسیدی؟ گفت احتمالا خوش خیمه ولی من میترسم به مرور بزرگ بشه و بدخیم
zahramaman مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 468 منم دارم دکتر گفت بیش از حد بزرگه فک کنم ۳۰ بود منو فرستادن نمونه برداری دکتر گفت چیزی ... شماچندوقته داری ؟خوب بشو نیست؟
zahramaman مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 468 خوب نگفت این توده هیپواکو چجوری شکلش حاشیه منظم داره یا غیر منظم؟ احتمالا توده هیپواکو به نفع فیبرو ... توی جواش نوشته مختصر نامنظم نمیدونم تو همین مایه هامیترسم بخدا تااخر عمر فکرش توی سرمه
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13294 توی جواش نوشته مختصر نامنظم نمیدونم تو همین مایه ها میترسم بخدا تااخر عمر فکرش توی سرمه عکس سونو رو میذاری؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
zahramaman مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 468 عکس سونو رو میذاری؟ چجوری میتونم براتون بفرستم؟
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13294 چجوری میتونم براتون بفرستم؟ عکسش بگیرید بعد همن جایی ک متنی تایپ کنید ارسال کنید تو نی نی سایت بالاش دومین علامت روش کلیک کنید بقیه مراحل آپلود عکس میشه ارسال میشه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
zahramaman مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 468 عکسش بگیرید بعد همن جایی ک متنی تایپ کنید ارسال کنید تو نی نی سایت بالاش دومین علامت روش کلیک ...
zahramaman مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 468 عکسش بگیرید بعد همن جایی ک متنی تایپ کنید ارسال کنید تو نی نی سایت بالاش دومین علامت روش کلیک ... فرستادم
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13294 نگران نباش چیز خطرناکی توش نیست ولی به دکتر نشون بده بذار دارو بدهمنم از این توده هادارم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....