2777
2789

بچه ها من دوم آبان انتقال دادم اون از روز اول انتقالم که با درد شدید و زور زدن زیاد چند دقه بعد از انتقال اومدم پایین و رفتم دستشویی الانم نمیدونم چه مرگم شده دو شب توی خاب انگار در حال ارضا شدن بودم زیر دلم درد گرفت حالا اینا به کنار میدونید چطوری میخابیدم؟رو شکمم چون یجا خوندم نوشته بود اشکال نداره حالا بهم بگید شیوه خابیدنتون چطور بود؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنین ۳ روزه بود یا بلاست؟

بلاست بود ۵روزه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

نگران نباش اشکالی نداره رو شکم بخوابی، 

من طبیعی بودم ولی اینقدرررررر پله بالا پایین کردم قبل از اینکه بدونم باردارم و مهمونی دادم و کلی از چهارپایه بالا رفتم وسیله چیدم تو کابینت و یکی دو پله ی آخرش رو پایین پریدم و .... البته یک درصد فکر نمی‌کردم اون ماه بشه ، چون برخلاف دفعات قبل دوبار اقدام داشتیم کلا ، استرس نداشته باش انشالله بارداری عزیزم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
واه به خودت استرس الکی نده هیچ کدوم اینایی ک گفتی دلیل بر این نیس که انتقالت موفق نبوده

شما تجربه انتقال داری؟مطمینی؟شنیدم میگن ارضا شدن خطر داره باورت میشه تاخالا اینجوری نشده بودم نمیدونم چه مرگم شده بود😭😭

قسمتت ک باشه عالم و آدم جلودارت نیست، قسمتت نباشه همه دنیا هم جمع بشن نمیتونن کاری کنن، استرس نداشته ...

بنظرت بی بی چک بزنم؟

شما تجربه انتقال داری؟مطمینی؟شنیدم میگن ارضا شدن خطر داره باورت میشه تاخالا اینجوری نشده بودم نمیدون ...

من دو تا جنین بلاست انتقال دادم الان پسرم ۳ سال و یک ماهشه کنارم خوابیده ان شالله قبل عید دوباره انتقال میدم

نگران نباش اشکالی نداره رو شکم بخوابی،  من طبیعی بودم ولی اینقدرررررر پله بالا پایین کردم قبل ...

آخه شماها طبیعی باردار شدید من با آی وی اف شدم فک کنم جنین من شل باشه دیگه خیلی میترسم بنظرت بی بی چک بزنم؟

آخه شماها طبیعی باردار شدید من با آی وی اف شدم فک کنم جنین من شل باشه دیگه خیلی میترسم بنظرت بی بی چ ...

تو رو خدا این فکرا رو نکن. من وقتی جنینامو انتقال دادن سه روز استراحت کردم و از روز چهارم رفتم سر کار طبقه ی پنجم بود با آسانسور میرفتم ی روز قبل مثبت شدن بی بی چکم آسانسور خراب بود و پیاده برگشتم.جای من بودی چه میکردی؟ افکار منفی مث سم هستن برات تو سلامتی بچه هاتو از خدا بخواه