بچه ها بخاطر تهوع بارداری دکتر برام روزی دوتا قرص دمیترون تجویز کرد و منم از ترس تعوع کلا تغذیه ام خوب نبود، میوه و انجیر و...کم مصرف کرد م،دیشب با یبوست در حد مرگ راهی اورژانس شدم، دمیترون رو قطع کردم از یه طرف گفتن مایعات زیاد مصرف شه بخاطر یبوست از طرفی دمیترون قطع شده و تهوع داره میکشم، بعضی وقتا ک یبوست شدید میشه دیگه روغن زیتون وکاهو ..اثری نداره، حالا اگه تجربه ای دارید واسه کاهش تهوع ممنون میشم، چون دارم میمیرم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من کل حاملگی ام مجبور شدم بخورم چون تهوع من تا موقع زایمانم همراهم بود همیشه هم یبوست داشتم اخرشم هموروئید گرفتم
این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
دمیترون واسه منم یبوست میاورد من فقط تحمل کردم به بو کن دمنوش کن بخور یا بپز لیمو بو کن چوب شور بخور برنج خالی با یکم رب انار بخور چای البالو بخور بیسکوییت ترد هروقت حالت تهوع داشتی بخور با شکم خالی آب نخور زیاد گرسنه نمون
ببخشید اینو میگم ولی من یه هفتس شدید یبوست گرفتم هرچیم میخورم کارساز نیست😑😶🌫️
هرچقد دیرتر دست بکار شی واسه دفع بدتره منم دقیقا یه هفته احساس دسشویی نداشتم بیخیال بودم تا اینکه دیشب ب خونریزی و درد و بدبختی رفتیم اورژانس ، وقتی یبوست شدید میشه دیگه نمیتونی با خوردن آلو و انجیر درستش کنی ،کلا نباید بذاری ب اونجا برسه