2777
2789
عنوان

دمیترون و یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 24 پست
وای یبوست رو هیچوقت تجربه نکرده بود زجه هامو کل محل شنیدن، غذامو عین نشخوار کم کردم ولی تهوع امونم ر ...

ببین دقیقا منم یادمه سه ماهه بودم تو دستشویی داد میزدم از درد یبوست بی ادبیه بین دفع کردن و مقعد گیر کرده بود ببخشید گفتم حال وحشتناکی بود

دمیترون باعثش بود لامصب تهوعو قطع میکنه اما یبوست میاره

ببین سعی کن ادامس بجوی موقع تهوعت

چاره ای جز تحمل نیست من تازه تا پایان ۹ماه تهوع داشتم عق میزدم استفراغ میکردم هر غذایی میخوردم

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقد دیرتر دست بکار شی واسه دفع بدتره منم دقیقا یه هفته احساس دسشویی نداشتم بیخیال بودم تا اینکه دی ...

من به خونریزی هم رسیدع ولی باز نرفتم دکتر یعنی روم نشد به بابام بگم😑😑😑 

لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵
ببین دقیقا منم یادمه سه ماهه بودم تو دستشویی داد میزدم از درد یبوست بی ادبیه بین دفع کردن و مقعد گیر ...

اره منم دقیقا اینجوری بودم ک شوهرم بردم اورژانس ،من از درد و فشار زیاد بدنم میلرزید نمیتونستم راه برم ، واقعا درد عجیبیه

من تا لحظه زایمان حالت تهوع داشتم ولی از ترسم دیگه دمیترون نخوردم ولی وقتی خیلی مجبور میشدم یدونه می ...

من که خونریزی مقعد و بدبختی دچار شدم میترسم دمیترون بخورم تازه اول راهم هستم همش احساس عجز و ناتوانی میکنم ,راهمم از خانواده خودم و همسرم دوره،کسی رو ندارم پیش خودم،دیگه فقط با گریه امروزو سر کردم

عزیزم شما خوب شدین؟من چهار روز بعد از خوردن دمیترون یبوست شدید شدم ولی متوجه نشدم شاید واسه اون قرصه،۲۰تا دونه هم خوردم😓الان یبوست شدید دارم معذرت میخوام هر ۶روز یبار دفع دارم اونم به سختی با کلی درد وحشتناک و خون و... اینا، یک هفته ست که دیگه استفاده نکردم،فردا هم میرم پیش دکترم،بنظرت خوب میشم؟کی اثر این قرص لعنتی تموم میشه؟😭

عزیزم شما خوب شدین؟من چهار روز بعد از خوردن دمیترون یبوست شدید شدم ولی متوجه نشدم شاید واسه اون قرصه ...

من قطع کردم دیگه اصلا سمت دمیترون نمیرم،خدا لعنت کنه دکترا رو ک از عوارض دمیترون نمیگن بعدا خودم تحقیق کردم فهمیدم یبوست شدید میاره،همین زور زدنااا خدایی نکرده سقط میاره ،دیگه قطعشون کن نمیدونم ویارت چطوریه ولی من الان دیگه ۱۲ هفتم داره تموم میشه روزی پنج شیش بار بالا میارم و چیزی نمیتونم بخورم..ولی از یبوستی ک دچار شدم بهتره..صبح از خواب بیدار میشی دولیوان آب ولرم پشت سرم هم بخور تا اثر قرص لعنتی از بین بره

من قطع کردم دیگه اصلا سمت دمیترون نمیرم،خدا لعنت کنه دکترا رو ک از عوارض دمیترون نمیگن بعدا خودم تحق ...

عزیزم منم تازه 10هفتم تموم شده،متاسفانه اصلا نمیدونستم این قرص همچین عوارضی داره،واای چقدر ویارت سخته،من خوبم خداروشکر دو سه هفته گذشته شدید بود الان خیییلی کم شده دیگه اصلا قرص نمیخورم،امیدوارم شماهم زودتر ویارت برطرف بشه،ممنون که جوابمو دادی ،انشاءالله که نی نیتو صحیح و سالم بغل کنی😍😘❤️