2777
2789

رو به روی یه مغازه وایستاده بودم کنار خیابون منتظر مامانم بود یه پیرمرده رد شد کلشو آورد نزدیک به چشام زل زد👀 زیر لبش میگفت چه خانم زیبایی من محل ندادم بعد مامانم اومد اون پیرمرده عمدا باهامون هم مسیر شد هیی پشت سرم راه میوفتاد دست میزد به باسنم میگفت بفرمایین برین جلو👀مامانم متوجه نمیشد. چون آروم میگفت 

منم اونموقع لاغر بودم مثل الان برجسته نبودم بعدشم یه پافر ساده و گشاد پوشیده بودم حتی لباسمم جذب نبود با یه دختر بچه بودم شاید سن نوه اش هیی دست میزد به باسنم😔الان یادم میوفته چرا جرواجرش نکرده بودم 

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

خدا تیکه تیکه اش کنه حرومزاده

هرموقع یادش میوفتم حرصی میشم که چرا تیکه پارش نکردم بخصوص اونجایی که سرشو آورد جلوی صورتم بهم زل زد یا دست میزد به باسنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال گذشته در گذشته درگذشت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دارهمن باشم به خودم میگم تو جذاب بودی که توجه فلانی جلب شد که می‌خواست بدزدتت، تو جذاب بودی که فلانی ...

😅😅😅😅

ولی فقط یه دختر بچه ۱۴ ساله بودم🥲خیلی هم ظریف و مظلوم

بعدشم هرجقدر خوب جذاب میبودم اون حق نداشت به قسمت خصوصی بدنم دست میزد

من کاری به طرف مقابل ندارم اصلا که چا آدم بدی بوده، 

فقط به قسمت های مثبت به نفع خودم توجه میکنم 

14 سال چیه، حتی اگه 5 سال هم داشته باشیم فرقی نمی‌کنه، جذابیت یه نیروی درونیه، خیلی آدما اون جذابیت رو ازت حس میکنن، انسانهای بد هم حس میکنن، کودکان هم حسش می‌کنن، و حتی حیوانات

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
دارهمن باشم به خودم میگم تو جذاب بودی که توجه فلانی جلب شد که می‌خواست بدزدتت، تو جذاب بودی که فلانی ...

استدالالت تو حلق خودت و اون پیر نر ...

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین